۵ نکته مهم برای تهیه مرغ سوخاری رستورانی و خوشمزه

۵ نکته مهم برای تهیه مرغ سوخاری رستورانی و خوشمزه

مرغ سوخاری یا کنتاکی یکی از فست فودهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار است که می‌توان آن را با روشی آسان در منزل تهیه کرد.

کد خبر : ۱۱۵۷۶۹
بازدید : ۷۷۰۱

فرادید | امروز فست‌فود‌ها در تمام دنیا جایگاه ویژه‌ای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذا‌های سنتی به سمت غذا‌های مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فست‌فود‌ها صرف‌نظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آن‌ها می‌شود. مرغ سوخاری یا مرغ معروف به کنتاکی یکی از فست فود‌های خوشمزه و بسیار محبوب به خصوص در میان کودکان است.

به گزارش فرادید، شما می‌توانید مرغ سوخاری را با روشی آسان در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ سوخاری به روش رستورانی همراه با آموزش پنج نکته مهم برای تهیه مرغ سوخاری تقدیم به شما خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری

فیله مرغ: ۳۰۰ گرم
آرد سفید: حدود ۱ کیلو
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
پودر آویشن: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۳ قاشق غذاخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا: ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری
نمک: به میزان لازم
آب یخ: سه لیوان
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری

۵ نکته برای تهیه مرغ سوخاری رستورانی و خوشمزه

مرحله اول: برای شروع کار باید ابتدا مرغ‌ها را مزه‌دار کنید. داخل یک ظرف مناسب پودر پیاز + ۲ قاشق غذاخوری پودر سیر + پاپریکا + آویشن + فلفل سیاه و نمک را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید؛ سپس تکه‌های مرغ را داخل این ترکیب بگذارید، طوری که همه قسمت‌های مرغ به ادویه آغشته شود. درب ظرف را ببندید و ظرف را برای مدت ۴ تا ۶ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ مزه‌دار شود.

مرحله دوم: داخل یک کاسه آرد سفید + فلفل قرمز + یک قاشق غذاخوری پودر سیر + نشاسته ذرت + نمک را بریزید و خوب هم بزنید؛ سپس یک بار آرد را الک کنید تا همه ادویه‌ها کاملا با آرد مخلوط شوند.

مرحله سوم: روغن را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. مرغ مزه‌دار شده را یک بار داخل آرد بغلتانید؛ سپس داخل آب یخ فرو کنید و اجازه بدهید سی ثانیه بماند؛ سپس دوباره از آب خارج کنید و داخل آرد بگذارید. این کار را می‌توانید تا دو بار تکرار کنید. بعد از اینکه آرد اضافه روی مرغ را تکاندید، آن را داخل روغن داغ غوطه‌ور کنید تا سرخ شود. بعد از اینکه مرغ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی دستمال مخصوص جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی مرغ جذب دستمال شود. در این مرحله مرغ سوخاری خوشمزه شما آماده سرو است که می‌توانید آن را با هر نوع سسی که دوست دارید، میل کنید.

۵ نکته مهم برای تهیه مرغ سوخاری

۱- برای تهیه مرغ سوخاری می‌توانید از فیله مرغ یا مرغ مخصوص جوجه کباب استفاده کنید. اگر از ران مرغ استفاده می‌کنید، بهتر است پوست ران را جدا نکنید و با سیخ چوبی چند سوراخ روی ران مرغ ایجاد کنید تا مواد مرینت کاملا جذب ران شود.

۲- هرگز پودر پیاز را به آرد اضافه نکنید؛ زیرا هنگام سرخ شدن مرغ زود می‌سوزد و ظاهر بدی به مرغ سوخاری شما می‌دهد.

۳- میزان روغن باید به اندازه‌ای باشد که مرغ داخل آن شناور باشد؛ همچنین نباید تکه‌های مرغ هنگام سرخ شدن به هم بچسبند یا خیلی نزدیک به هم باشند تا فضای مناسب برای سرخ شدن داشته باشند.

۴- می‌توانید به جای آرد سفید از آرد سوخاری آماده بازاری هم استفاده کنید؛ اما ترکیب آرد سفید با ادویه‌های ذکر شده طعم ویژه‌ای را به مرغ سوخاری شما خواهد داد.

۵- بهتر است برای مزه‌دار کردن آرد سوخاری از خود پیاز استفاده نکنید؛ زیرا پیاز بر اثر ماندن آب می‌اندازد و مرغ را آبدار می‌کند. به جای پیاز بهتر است از پودر پیاز برای مزه‌دار کردن مرغ استفاده کنید.

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید