طرز تهیه متفاوتترین خورش بادمجان مجلسی!
خورش بادمجان انواع بسیار متنوعی دارد که میتوانید از چشیدن مزه آن لذت ببرید.
خورش بادمجان انواع بسیار متنوعی دارد که ما این بار قصد داریم یکی از راحتترین و فوریترین روش آن را که به جای گوشت خورشتی از گوشت چرخ کرده قلقلی در آن استفاده شده است.
به شما عزیزان آموزش دهیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت قلقلی در ادامه با با همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
بادمجان ۴-۵ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
غوره ½ فنجان
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت قلقلی
مرحله اول
برای تهیه خورشت بادمجان با گوشت قلقلی در ابتدای کار بادمجانها را پوست میگیریم و به صورت ورقهای طولی برش میدهیم. در صورتی که طعم بادمجانها تلخ باشد، میتوانیم آنها را ۳۰ دقیقه درون آب نمک قرار دهیم.
مرحله دوم
در صورتی که بادمجانها شیرین باشند، نیازی به قرار دادن درون آب نمک نیست. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه میکنیم، سپس بادمجانها را اضافه کرده و هر دو سمت شان را سرخ میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله بادمجانها را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم، سپس یکی از پیازها را رنده میکنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه میریزیم.
مرحله چهارم
مواد را با دست به خوبی مخلوط میکنیم تا کاملا منسجم و چسبناک شوند، سپس اندازه یک گردو از مواد بر میداریم و به صورت قلقلی شکل میدهیم. تمام مخلوط گوشت را به همین صورت آماده میکنیم.
مرحله پنجم
در همان تابه مقداری روغن اضافه میکنیم و گوشتهای قلقلی را به صورت یکدست سرخ میکنیم، سپس ار تابه خارج کرده و کنار میگذاریم. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم.
مرحله ششم
حالا پیاز را به همراه کمی روغن به تابه اضافه میکنیم و به خوبی تفت میدهیم تا پیاز شفاف و نرم شود، سپس مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دادن مواد را یک دقیقه دیگر ادامه میدهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به تابه میافزاییم و چند دقیقه تفت میدهیم تا رنگش باز شود، سپس ۲ لیوان آب اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم. در ادامه حرارت را زیاد میکنیم تا آب شروع به جوشیدن کند.
مرحله هشتم
پس از اینکه آب جوش آمد، حرارت را کم کرده و قلقلیها را به تابه اضافه میکنیم. پس از گذشت ۳۰ دقیقه، بادمجانها را به همراه غوره و زعفران دم کرده به تابه اضافه میکنیم و درب تابه را میگذاریم.
مرحله نهم
حالا اجازه میدهیم آب خورش کمتر شود و به روغن بیفتد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه طعم خورش را میچشیم و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه میکنیم. در نهایت خورش را درون ظرف مورد نظرمان میریزیم و به همراه برنج سرو میکنیم.
منبع: چی شی