عمر طولانی می خواهید؛ مصرف این سه ماده سفید را کم کنید!
چربیهای موجود در گوشت سفید به طور جدی بالاتر از حد معمول است. مصرف روزانه مقادیر زیاد چربی منجر به افزایش وزن و افزایش سطح چربی خون میشود. احتمال ابتلا به هیپرلیپیدمی افزایش مییابد، خطر ابتلا به بیماریهای مختلف قلبی عروقی و رگهای مغز افزایش مییابد.
زندگی طولانی غیرممکن نیست. تنها شرط این است که سالم باشد. چگونه به سلامتی برسیم؟ افرادی که مشکلات سلامتی دارند، به یاد داشته باشید: برای کمک به بدن، از این سه غذای سفید کمتر و بیشتر از این دو غذای سیاه بخورند. این مواد غذایی در زیر آمده است:
نمک سفید: خوردن نمک زیاد واقعا برای بدن مضر است. این نه تنها میتواند فشار خون را افزایش دهد، بلکه باعث خطر انسداد رگهای خونی نیز میشود. مصرف بیش از حد نمک منجر به کمآبی بدن میشود که باعث میشود شما مقدار زیادی نوشیدنی بنوشید و بار کلیهها را افزایش دهید.
شکر سفید: شکر سفید همان نمک خوراکی است و خوردن بیش از حد آن ناسالم است، فکر نکنید که فقط به دلیل شیرین بودن، سالم است. در واقع شکر سفید آسیب زیادی به بدن وارد میکند. مصرف بیش از حد قند نه تنها خطر چاقی را افزایش میدهد، بلکه خطر ابتلا به دیابت را نیز افزایش میدهد.
گوشت سفید: چربیهای موجود در گوشت سفید به طور جدی بالاتر از حد معمول است. مصرف روزانه مقادیر زیاد چربی منجر به افزایش وزن و افزایش سطح چربی خون میشود. احتمال ابتلا به هیپرلیپیدمی افزایش مییابد، خطر ابتلا به بیماریهای مختلف قلبی عروقی و رگهای مغز افزایش مییابد.
اما برای سلامتی بیشتر این دو غذای سیاه را بخورید:
قارچ سیاه درختی: قارچ یک غذای بسیار مقوی و سالم است. با مصرف منظم، قارچ نه تنها میتواند وضعیت پوست را بهبود بخشد، بلکه به عنوان یک اقدام پیشگیرانه برای برخی بیماریهای قلبی عروقی و عروق مغزی مانند تصلب شرایین نیز عمل میکند. اما به یاد داشته باشید که قارچها را باید تازه مصرف کنید، آنها را برای مدت طولانی نگهداری نکنید یا خیس نکنید تا مواد مغذی آن از بین نرود.
برنج سیاه: برنج سیاه گونهای با ارزش غذایی بسیار بالا است که به آن برنج طول عمر نیز میگویند. برنج سیاه حاوی عناصر کمیاب منیزیم و پتاسیم است که مصرف منظم آنها میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و عروقی مغز را کاهش دهد.
منبع: اسپوتنیک