ترکیب این ادویه‌ها شاید برای قلب‌تان خطرساز باشد

ترکیب این ادویه‌ها شاید برای قلب‌تان خطرساز باشد

متخصص و مدرس طب ایرانی گفت: بیشتر ادویه‌های غذا، طبع گرم و خشک دارند و به این دلیل، مصرف زیاد آن‌ها، باعث تشدید خشکی و حتی غلظت خون می‌شود و بهتر است در مناطق مرطوب استفاده شوند، مانند زیره، زعفران و زردچوبه و زنیان.

کد خبر : ۱۱۸۴۳۲
بازدید : ۳۴۱

متخصص و مدرس طب ایرانی گفت: ترکیب و مخلوط کردن گیاهان دارویی و ادویه‌ها ممکن است به سلامت افراد آسیب زده و یا موجب ضعف قلبی آنان شود.

مریم نواب‌زاده اظهار کرد: ادویه‌ها بسیار پرکاربرد در آشپزخانه هستند و بانوان برای بهبود طعم غذا، از انواع آن استفاده می‌کنند.

وی افزود: بیشتر ادویه‌های غذا، طبع گرم و خشک دارند و به این دلیل، مصرف زیاد آن‌ها، باعث تشدید خشکی و حتی غلظت خون می‌شود و بهتر است در مناطق مرطوب استفاده شوند، مانند زیره، زعفران و زردچوبه و زنیان.

نواب زاده با بیان اینکه یکی از بهترین ادویه‌ها از نظر رنگ، بو، مزه و خاصیت زعفران است، اظهار کرد: زعفران خاصیت منحصر به فردی دارد که به عنوان حامل بعضی دارو‌ها و ادویه‌ها عمل کرده و می‌تواند ادویه‌های دیگر را به راحتی به قلب برساند.

وی با اشاره به اینکه این خاصیت زعفران مانند تیغ دو لبه عمل می‌کند یعنی هم می‌تواند مفید باشد هم مضر، تصریح کرد: اگر ادویه‌ای برای قلب مضر باشد استفاده همزمان از آن ادویه و زعفران در برخی از بیماران خطرناک خواهد بود.

این مدرس طب ایرانی ادامه داد: بعضی از بانوان و آشپز‌ها برای خوشرنگ‌تر شدن غذا به طور همزمان زردچوبه و زعفران را با هم بکار می‌برند که لازم به تذکر است که در کتاب‌های طب سنتی ذکر شده مصرف افراطی زردچوبه به شدت برای قلب مضر است.

نواب زاده بیان کرد: بنابراین کسانی که به هر دلیلی قلب آنان ضعیف بوده و مشکلات و بیماری‌های قلبی دارند و یا زود خشمگین شده و یا بیماری هراس یا ترس دارند باید از ترکیب زردچوبه و زعفران اجتناب کنند چراکه باعث ضعف قلب می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: براین اساس بدون دانش کافی، گیاهان دارویی را با یکدیگر مخلوط نکرده و برای صحت و سقم یک مطلب به افراد آگاه مراجعه کنید.

منبع: ایسنا

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید