(اینفوگرافیک) ۵۰ وب سایت پربازدید جهان در سال ۲۰۲۳
گوگل و یوتیوب تنها بازیگران بزرگ اینترنت نیستند. سایر وب سایتهای موجود در رده بندی ۵۰ وب سایت برتر، غولهای رسانههای اجتماعی، مانند فیس بوک، اینستاگرام و تیک تاک را در بر میگیرد. به طور خاص، تیک تاک در سالهای اخیر محبوبیت بسیاری به دست آورده و اکنون یکی از محبوبترین پلتفرمهای رسانههای اجتماعی در جهان است.
در سال ۲۰۲۳، بیش از دو میلیارد وب سایت در اینترنت وجود دارد. اگر بخواهیم همه این وب سایتها را بر اساس تعداد ترافیک آنها رتبه بندی کنیم، در پایینترین سطح، اکثریت قریب به اتفاق این وب سایتها غیرفعال هستند و ترافیک کمی دارند.
با این حال، در بالای رتبه بندی، تعداد انگشت شماری از وب سایت ها، سهم بزرگی از ترافیک اینترنت را دارند. این اینفوگرافیک، نگاهی به ۵۰ وب سایت پربازدید دارد که در حال حاضر در بالای رتبه بندی قرار دارند.
کدام وب سایتها بیشترین بازدید را دارند؟
در صدر لیست پربازدیدترین وب سایتهای جهان، البته گوگل قرار دارد، آن هم با بیش از ۳.۵ میلیارد جستجو در روز. گوگل جایگاه خود را به عنوان منبع اصلی اطلاعات در اینترنت تثبیت کرده است. اما گسترهی گوگل به همین جا ختم نمیشود. این شرکت همچنین مالک یوتیوب، دومین وب سایت محبوب در جهان است. گوگل و یوتیوب با هم ترافیک بیشتری نسبت به مجموع ۴۸ وب سایت بعدی در این لیست را دارند.
قدرت یوتیوب، گاهی اوقات به طور کامل درک نمیشود. این پلتفرم ویدیویی، دومین موتور جستجوی بزرگ جهان پس از گوگل است. همچنین، یوتیوب، دومین رتبه، مدت زمان بازدید را دارد که اولین جایگاه آن، به وبسایت اشتراکگذاری ویدیوی چینی، Bilibili، اختصاص یافته است.
اما گوگل و یوتیوب تنها بازیگران بزرگ اینترنت نیستند. سایر وب سایتهای موجود در رده بندی ۵۰ وب سایت برتر، غولهای رسانههای اجتماعی، مانند فیس بوک، اینستاگرام و تیک تاک را در بر میگیرد. به طور خاص، تیک تاک در سالهای اخیر محبوبیت بسیاری به دست آورده و اکنون یکی از محبوبترین پلتفرمهای رسانههای اجتماعی در جهان است.
در اینجا لیست کامل جدول رده بندی ۵۰ وب سایت برتر جهان را ببینید:
جغرافیای ۵۰ وب سایت پربازدید
ایالات متحده، پایگاه اصلی بسیاری از بزرگترین وب سایتهای جهان است و ۳۰ جایگاه را در این رتبه بندی به خود اختصاص داده است. از این ۳۰ وب سایت، نیمی از آنها توسط شرکتهای بزرگ فناوری مانند مایکروسافت، آمازون، آلفابت، متا و نتفلیکس اداره میشوند. روسیه، چین، ژاپن و کره جنوبی در رده پنجم قرار دارند.
۲ جایگاه توسط Aaj Tak و Globo که به ترتیب نشریات رسانهای بزرگ در هند و برزیل هستند، اشغال شده است. ۴ وبسایت باقیمانده به سایتهای تولیدکننده محتوای بزرگسالان تخصص دارند که متعلق به کشورهای مختلف هستند.
منبع: روزیاتو