کوکو پیاز؛ یک کوکوی پرطرفدار در عین سادگی
کوکوی پیاز یک غذای بسیار ساده و پر طرفدار است که به مواد غذایی زیادی احتیاج ندارد.
کوکوی پیاز مواد زیادی برای درست کردن نیاز ندارد و میتوانید آن را در مدت زمان کوتاهی درست کرده و از خوردن یک غذای آسان و کم هزینه لذت ببرید.
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پوست پیاز را میگیریم و داخل یک کاسه آن را با رنده درشت رنده میکنیم.
سپس تخم مرغها را میشکنیم و به ظرف پیاز اضافه میکنیم. بعد مقداری نمک، زرد چوبه و فلفل سیاه به مواد کوکو اضافه میکنیم و آنقدر مواد را با چنگال میزنیم تا کف کند.
مقدار زیادی روغن در تابهای کوچک میریزیم، بعد تابه را روی حرارت میگذاریم تا داغ شود.
وقتی روغن داغ شد، مواد کوکو را به آرامی در تابه میریزیم و با پشت قاشق مواد را در همه جای تابه صاف میکنیم. حرارت را کم میکنیم تا کوکو مغز پخت شود.
وقتی یک طرف کوکو به خوبی سرخ شد، با یک قاشق یا کفگیر کوکو را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم تا بر گرداندن آن راحت شود.
حالا طرف دیگر کوکوها را برمی گردانیم تا دو طرف آن به خوبی سرخ و طلایی شود.
وقتی کوکوها به خوبی پخته شد، آنها را در ظرف میکشیم و با گوجه فرنگی و جعفری و سس کچاپ تزیین میکنیم.