این غذا‌ها را در سحری نخورید

این غذا‌ها را در سحری نخورید

در این وعده مصرف نان و خرما و یا نان و پنیر و سبزی هم می‌تواند مناسب باشد. وی بر لزوم مصرف میوه و سبزیجات در این وعده تاکید کرد و افزود: مصرف این خوراکی‌ها ضمن تامین سلامت دستگاه گوارش، به تامین آب بدن هم کمک می‌کند.

کد خبر : ۱۲۷۴۵۲
بازدید : ۶۶۶۳

یک کارشناس تغذیه به تشریح نکات تغذیه‌ای در ماه مبارک رمضان پرداخت.

نیلوفر حیدری با تاکید بر لزوم صرف هر سه وعده افطار، شام و سحری در ماه مبارک رمضان گفت: در این بین وعده سحری از اهمیت بالایی برخوردار بوده و نیاز است که افراد این وعده را بصورت کامل مصرف کرده تا انرژی لازم برای روزه داری را داشته باشند. وی افزود: در این وعده می‌توان انواع غذا‌ها از جمله انواع خورش را مصرف کرد، اما باید توجه کرد نباید حجم مصرف غذا زیاد باشد و باید از مصرف غذا‌های سنگین مانند کله پاچه در این وعده خودداری کرد.

حیدری گفت: در این وعده مصرف نان و خرما و یا نان و پنیر و سبزی هم می‌تواند مناسب باشد. وی بر لزوم مصرف میوه و سبزیجات در این وعده تاکید کرد و افزود: مصرف این خوراکی‌ها ضمن تامین سلامت دستگاه گوارش، به تامین آب بدن هم کمک می‌کند.

این کارشناس تغذیه نسبت به صرف غذا‌های چرب و سرخ شده و کنسروی در وعده سحری هشدار داد و افزود: در این وعده همچنین باید از مصرف سوسیس و کالباس، نوشابه، قهوه، چای، زولبیا و بامیه و انواع شیرینی جات خودداری کرد. حیدری تصریح کرد: توصیه می‌شود در این وعده به جای نوشیدنی‌های مضر، از شربت عسل و آبلیمو، خاک شیر و یا آبمیوه طبیعی استفاده شود.

وی در ادامه باتاکید بر لزوم غذای سبک در وعده افطار گفت: در وعده افطار، دستگاه گوارش بعد از چند ساعت نخوردن و نیاشامیدن، نیازمند یک نوشیدنی ولرم و سپس یک غذای سبک است و باید بطور جد از مصرف غذای سنگین که خارج از تحمل دستگاه گوارش باشد در این وعده خودداری کرد. این کارشناس تغذیه مصرف سوپ‌های رقیق، فرنی، شله زرد و نان و پنیر و سبزی را در وعده افطار توصیه کرد.

وی افزود: برای صرف وعده شام هم باید حداقل نیم ساعت فاصله با وعده افطار باشد و برای این وعده هم استفاده از غذا‌های سبک توصیه می‌شود. حیدری با بیان اینکه برخی افراد پس از ماه مبارک دچار اضافه وزن و چاقی می‌شوند، گفت: متاسفانه برخی افراد برای اینکه در طول روزه داری برای لحظه‌ای هم احساس گرسنگی و تشنگی نکنند، اقدام به پرخوری دروعده‌های افطار و سحری کرده که بسیار برای بدن آسیب رسان است و موجب افزایش وزن آن‌ها می‌شود.

وی افزود: روزه داری مزایای بسیاری برای سلامت افراد دارد، اما بهره مندی از مزایای روزه به شرطی است که اصول تغذیه در آن رعایت شده و بطور جد از پرخوری اجتناب شود.

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید