آموزش ۵ مدل فینگر فود ساده و خوشمزه
فینگرفود در اصطلاح غذاهای کوچک و انگشتی است که معمولا به صورت سرد سرو میشود و برای مهمهانیها یک گزینه مناسب است.
فرادید | فینگر فود یا غذای انگشتی در اصطلاح به غذاهایی گفته میشود که بسیار کوچک و لقمهای هستند و میتوان آنها را بدون استفاده از قاشق، کارد و چنگال تنها با دو انگشت برداشت و به دهان گذاشت.
به گزارش فرادید، امروز فینگرفودها نوعی سبک غذایی خاص به شمار میروند که به دلیل تنوع در رنگ، طعم و شکل وقتی کنار هم در یک سینی قرار میگیرند، بسیار چشمنواز و اشتها برانگیز هستند. خلاقیت در آشپزی یکی از مهمترین عوامل در تهیه انواع فینگرفود است.
فینگرفودها انواع مختلفی دارند: فینگرفودهای گرم، سرد، دریایی و.... فینگرفودها امروز به خاطر راحتی سرو و پذیرایی در بسیاری از مهمانیها، جشن تولد، سمینارها، میزهای بار رستوران، جشنهای مهد کودک و مدرسه و... حضور فعال دارند.
در مطلب پیش رو برآنیم تا طرز تهیه چند نوع فینگر فود ساده و در عین حال خوشمزه و لذیذ را با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.
۱ ـ کاناپه کوکو سبزی
پایه کاناپه (نانی که غذا روی آن استراحت میکند) معمولاً یک قطعه نان تست یا سرخ شده است که روی آن را با مواد گوناگون پر میکنند.
مواد لازم
نان تست کوچک: ۱ بسته
کوکو سبزی: به میزان لازم
پنیر گودا: ۱ بسته
زیتون و گوجه گیلاسی برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه
تهیه این فینگرفود بسیار ساده است. نان تست کوچک مربعی را روی سینی بگذارید. یک ورق پنیر گودا روی آن بگذارید و با کاتر دورتادور آن را ببرید تا کاملاً اندازه نان تست شود. سپس کوکوی سبزی را هم به همان اندازه نان تست برش بدهید و روی پنیر گودا بگذارید و با یک نان تست کوچک دیگر روی کوکو را بپوشانید.
در آخر میتوانید یک عدد زیتون یا گوجه گیلاسی را داخل خلال دندان چوبی کنید و نوک خلال دندان را در نان تست فرو کنید. در صورت تمایل میتوانید بین لایه پنیر و کوکو کمی سس مایونز بمالید.
۲ ـ کاناپه ژامبون
مواد لازم
نان تست کوچک: ۱ بسته
ژامبون: ۱۰ ورق
پنیر گودا: ۱ بسته
سس مایونز: به اندازه دلخواه
گوجه گیلاسی یا زیتون برای تزیین: به اندازه دلخواه
طرز تهیه
نان تست کوچک را توی یک سینی بگذارید. پنیر گودا را روی آن قرار بدهید و با کاتر یا چاقو دورتادور آن را ببرید تا اندازه نان تست شود. ورق ژامبون را هم به همین ترتیب برش بزنید. سپس پنیر گودا را روی نان تست بگذارید و بعد ورق ژامبون را روی آن قرار بدهید.
روی ژامبون کمی سس مایونز بمالید و در مرحله آخر یک برش دیگر از نان تست را روی آن بگذارید و با کمک زیتون، گوجه گیلاسی و خلال بادام روی کاناپه را تزیین کنید. همچنین میتوانید روی لایه بالایی نان تست را هم سس مایونز بمالید. برای زیباتر شدن کار میتوانید از کاترهای طرحدار استفاده کنید. به این صورت که یک ورق پنیر گودا و یک ورق ژامبون را روی نان تست بزرگ بگذارید و با کاتر گل یا قلب هرسه لایه را همزمان قالب بزنید.
۳ ـ کراستینی بادمجان کبابی
مواد لازم
بادمجان کبابی: ۲ عدد
ماست پرچرب: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: به اندازه دلخواه
نمک: به اندازه دلخواه
نان باگت: ۲ عدد
گوجه گیلاسی و برگ نعناع و ریحان برای تزیین: به میزان دلخواه
طرز تهیه
بادمجان کبابی له شده، روغن زیتون، پودر سیر، نمک و ماست را در ظرفی با هم مخلوط کنید. نان باگت را بدون اینکه داخل آن را خالی کنید، به صورت حلقهای برش بزنید. توجه داشته باشید که حلقههای نان باگت نباید بیش از حد کلفت یا نازک باشد. سپس حلقهها را در یک سینی بچینید.
روی سطح نان کمی روغن زیتون بمالید و سپس یک قاشق غذاخوری از مواد بردارید و روی نان بریزید. با پشت قاشق مواد را خوب پهن کنید. برای تزیین نانها میتوانید چند برگ ریحان یا نعنا و تکهای گوجه گیلاسی روی آنها بگذارید.
۴ ـ جیب تاجر
دلیل نامگذاری این فینگرفود شباهتی است که به جیب لباس دارد، یک جیب پر از پول!
مواد لازم
نان تست: ۱۰ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سوخاری: ۱۰ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به اندازه دلخواه
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
دو عدد نان تست را روی میز کار بگذارید و با یک چاقوی تیز هر چهار طرف آن را که ضخیم است، برش بزنید. سپس هر دو نان تست را روی هم بگذارید و با دست کمی فشار بدهید. یک وردنه بردارید و روی نان تستها بکشید. آنقدر بکشید تا هر دو نان تست کاملاً به هم بچسبند و یکی شوند. بقیه نان تستها را هم با همین روش آماده کنید. سپس روغن را در یک ظرف گود بریزید و روی شعله متوسط رو به زیاد بگذارید تا داغ شود. تخم مرغها را در یک کاسه خوب هم بزنید و نان تست فشرده شده را داخل آن بگذارید و هر دو طرف را آغشته کنید.
سپس نان را بیرون بیاورید و داخل ظرف آرد سوخاری که با نمک و فلفل مخلوط کردهاید، بگذارید تا هر دو طرف به آرد آغشته شود. در مرحله بعد نان تست را داخل روغن داغ بیاندازید. وقتی نان باد کرد و بالا آمد، به آرامی آن را برگردانید تا هر دو طرف سرخ شود. توجه داشته باشید که نباید نان تست را بیش از حد سرخ کنید.
بهتر است رنگ نان تست بعد از سرخ شدن طلایی باشد نه قهوه ای! نان را داخل صافی بگذارید تا روغن اضافی آن چکیده و کاملاً خنک شود. سپس آن را روی میز کار بگذارید و با یک چاقوی تیز از وسط به دو قسمت مساوی برش بزنید. خواهید دید که داخل نان خالی است. حالا با هر موادی که دوست دارید، میتوانید داخل نان را پر کنید. سالاد الویه، مخلوط: مرغ پخته، خیارشور، ذرت و سس مایونز، ترکیب ژامبون، خیارشور و سس و.... مواد میانی جیب تاجر کاملاً اختیاری و سلیقهای است.
۵ ـ رول سوسیس
مواد لازم
سوسیس پنیری یا دودی: ۲ عدد
خمیر هزارلا: ۲ ورق
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
تهیه این فینگرفود بسیار ساده و سریع است. یک ورق از خمیر هزارلا را روی میز کار بگذارید. کمی روغن مایع یا در صورت دلخواه روغن زیتون روی سطح خمیر بمالید. سوسیس را روی لبه خمیر بگذارید و آن را همراه با خمیر رول کنید. سپس با یک چاقوی تیز رول خمیر و سوسیس را به صورت حلقهای برش بزنید.
توجه داشته باشید که حلقههای سوسیس نباید نازک باشند. سپس محل اتصال لایه خمیر و سوسیس را با یک خلال دندان به هم بچسبانید تا هنگام سرخ شدن باز نشوند. روغن را در یک ظرف گود بریزید و بگذارید تا داغ شود. سپس حلقههای سوسیس و پنیر را در روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن آنها را در صافی بگذارید و بعد از خنک شدن خلال دندان را بیرون بکشید.