طرز تهیه قیمه نثار
قیمه نثار از مجموعه دستورغذایی های محلی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کردهایم.
کد خبر :
۳۸۶۱۲
بازدید :
۲۹۷۷
قیمه نثار از مجموعه دستورغذایی های محلی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کردهایم.
به گزارش آشپزباشی، قیمه نثار یا قیمه نساء از غذاهای سنتی و تشریفاتی شهر قزوین است و معمولا این غذای بسیار خوشمزه و پر از عطر و طعم را در مهمانی های خود سرو می کنند. این غذا پیشنهاد خوبی برای مهمانی های افطار شماست. علاوه بر رنگ و جلوه زیبایی که دارد، انرژی بخش نیز می باشد. این غذا ادویه مخصوص به خود هم دارد که فقط در شهر قزوین یافت می شود.
نکاتی در مورد تهیه قیمه نثار:
۱- پیاز را خرد کنید.
۲- گوشت را به سایز دلخواه خرد کنید.
۳- برنج را از ۲ ساعت قبل در آب نمک خیس کنید.
۴- زرشک را تمیز بشویید.
- در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. رب گوجه فرنگی و زردچوبه را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.
- گوشت خرد شده را به آن ها اضافه کنید و تا تغییر رنگ دهد تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین را به همراه۲ لیوان آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید تا گوشت روی حرارت متوسط پخته و نرم شود. در این میان برنج را برای ۲۰ دقیقه بپزید. آن را آبکشی کنید.
- زرشک، شکر و کره را در ماهیتابه ی کوچکی بریزید، آن را روی حرارت متوسط قرار دهید، مواد را ترکیب کنید، تا کره آب شده و شکر در آن حل شود. مقداری از آن را برای تزیین کنار بگذارید.
- خلال پسته و بادام را در گلاب بخوابانید تا نرم شود. سپس آن ها را آبکش کنید. مقداری از آن ها را برای تزیین بردارید.
- در قابلمه ای کمی روغن بریزید، برنج، گوشت، زرشک و خلال ها را لایه به لایه در قابلمه بریزید. آن را برای۳۰ دقیقه دم کنید. (می توانید برنج را جدا دم کرده و هنگام کشیدن مواد را لایه به لایه در دیس بکشید.)
- قیمه نثار را درظرف مورد نظر بکشید. آن را با زرشک، خلال بادام ، خلال پسته و برنج زعفرانی تزیین کنید.
۰