موساکای یونانی؛ رژیم دارها نخورند!

موساکای یونانی؛ رژیم دارها نخورند!

موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که از غذاهای محلی یونانی و با نان سرو می شود، در مزه اش شک نکنید، اما باید بگویم خیلی پرکالری است. اگر رژیم دارید سراغ این غذا نروید چون رژیمی موساکا اصلا معنی ندارد!

کد خبر : ۳۸۹۶۰
بازدید : ۲۰۸۸
موساکای یونانی؛ رژیم دارها نخورند! ///در حال تکمیل
به گزارش وب سایت من آشپزم، موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که از غذاهای محلی یونانی و با نان سرو می شود، در مزه اش شک نکنید، اما باید بگویم خیلی پرکالری است. اگر رژیم دارید سراغ این غذا نروید چون رژیمی موساکا اصلا معنی ندارد!

مواد لازم:
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده) به مقدار لازم
جعفری (ساطوری شده) ۲ قاشق غذا خوری
سس مایونز به مقدار لازم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
سیر ۳ حبه
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
زعفران اختیاری(آبکرده) ۱ قاشق غذا خوری
بادمجان ۵ عدد
گوشت (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم


طرز تهیه:
  • 1-در ابتدای كار فر را روشن كنید تا موقع پخت غذا گرم باشد.بادمجانها را پوست گرفته و نمك بزنید و ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تلخاب آنها از بین برود سپس شسته و داخل آبكش كاملا خشك كنید.سپس داخل روغن كاملا سرخ كنید.
  • 2-پیاز را رنده زده یا ریز خرد کرده و به همراه سیرهای رنده شده در روغن سرخ کنید ، فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه نمائید و پس از اینکه کمی فلفل ها کمی نرم شدند گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.
  • 3-سپس جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را به همراه نمک ،زعفران و فلفل اضافه کنید ، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید گوجه ها بپزند و آب مواد تمام شود.
  • 4-درون ظرف نسوزی را چرب کنید ، کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید و آنها را با چنگال كمی پهن كنید ، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید ، به همین صورت ۲تا۳ لایه بادمجان و گوشت قرار دهید ، آخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.
  • 5-روی ظرف را با فویل بپوشانید و درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت نیم ساعت ، پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید.
  • 6-سس سفید را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده مخلوط کنید و روی تمام مواد بریزید و با قاشق خوب پخش کنید سپس ظرف را بدون در یا فویل مجدد درون فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه اجازه دهید بپزد.
سایر نکات:

1-بهتر است این غذا را با مقدار بیشتری پنیر پارمزان و پیتزا بپزید.

2-این غذا دستور طبخ های بسیار زیاد و متفاوتی دارد و گاهی در آن از ذرت و قارج هم استفاده میشود.

3-میتوانید از سایر سس های سفید خانگی و مخصوص پاستا هم برای این غذا استفاده كنید

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید