معجونی معجزه گر برای ترک سیگار!
کد خبر :
۳۹۲۴۸
بازدید :
۳۰۱۷
آیا بیش از ۳ سال است که سیگار میکشید؟ یا اخیرا سیگار را ترک کردهاید؟ آیا در محیطی آلوده به آلایندهای سمی زندگی میکنید؟ اگر اینطور است باید بدانید ریههای شما پر از مواد سمی است و تمیز کردن آنها ضروریتر از ضروری است.
به گزارش وبسایت الو دکتر، آیا بیش از ۳ سال است که سیگار میکشید؟ یا اخیرا سیگار را ترک کردهاید؟ آیا در محیطی آلوده به آلایندهای سمی زندگی میکنید؟ اگر اینطور است باید بدانید ریههای شما پر از مواد سمی است و تمیز کردن آنها ضروریتر از ضروری است.
از این رو، این نوشیدنی طبیعی را به شما توصیه میکنیم.
این نوشیدنی ترکیباتی جادویی مانند زردچوبه، زنجبیل و پیاز دارد.
زردچوبه:
زردچوبه به دلیل مواد معدنی و ویتامینهایاش خواص آنتیباکتریایی، ضدسرطانی و ضدویروسی دارد.
این ماده همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است. با این ادویهی شگفتانگیز برنامهی غذایی روزانهتان را غنی میکنید.
به گزارش وبسایت الو دکتر، آیا بیش از ۳ سال است که سیگار میکشید؟ یا اخیرا سیگار را ترک کردهاید؟ آیا در محیطی آلوده به آلایندهای سمی زندگی میکنید؟ اگر اینطور است باید بدانید ریههای شما پر از مواد سمی است و تمیز کردن آنها ضروریتر از ضروری است.
از این رو، این نوشیدنی طبیعی را به شما توصیه میکنیم.
این نوشیدنی ترکیباتی جادویی مانند زردچوبه، زنجبیل و پیاز دارد.
زردچوبه:
این ماده همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است. با این ادویهی شگفتانگیز برنامهی غذایی روزانهتان را غنی میکنید.
زنجبیل:
زنجبیل به دلیل خواص شفادهندهاش از دوران کهن استفاده میشود.
زنجبیل یک ادویهی قدیمیِ شناخته شدهاست و علاوه بر دیگر خواص شفابخشی که دارد، کمک میکند خلط اضافی از ریههایتان خارج شود.
زنجبیل یک ادویهی قدیمیِ شناخته شدهاست و علاوه بر دیگر خواص شفابخشی که دارد، کمک میکند خلط اضافی از ریههایتان خارج شود.
پیاز:
در پیشگیری از بیماریهای دستگاه تنفسی، پیاز به طور خاص موثر و کارآمد است.
مواد لازم:
۱ لیتر آب
۴۰۰ گرم عسل (یا شیرهی درخت افرا)
۲ قاشق سوپخوری زردچوبه
ریشهی زنجبیل به اندازهی یک انگشت شست
یک پیاز تقریبا هماندازهی زنجبیل
طبق دستورالعمل زیر میتوانید به راحتی این نوشیدنی را تهیه کنید:
1. ابتدا ۴۰۰ گرم عسل را به آب بیفزایید.
2. این ترکیب را روی شعله بگذارید و صبر کنید تا بجوشد.
3. پیاز و زنجبیل را خرد کنید و داخل مواد در حال جوش بریزید.
4. دوباره صبر کنید تا مواد به جوش بیایند، سپس زردچوبه را اضافه کنید و شعله را قدری کم کنید.
5. این ترکیب باید بپزد تا زمانی که آب آن به نصف برسد.
6. مواد را از صافی بگذرانید و آن را درون یک ظرف شیشهای بریزید.
صبر کنید نوشیدنی خنک شود و سپس آن را درون یخچال بگذارید.
این نوشیدنی باید همیشه در یخچال نگهداری شود.
میتوانید آن را مانند یک معجون هر روز صبح و عصر مصرف کنید.
صبحها دو قاشق از آن را با معدهی خالی بخورید، و عصرها همین میزان را دو ساعت بعد از یک وعدهی غذایی بخورید.
۰