سوپ اسپاگتی؛ سریع و خوشمزه

برای تهیه این اسپاگتی دلچسب، نیازی به پختن رشته‌ها درآب جوش نیست، کافی است که پاستا را در سس آبدار و پرادویه آن بپزید و آن را در کاسه‌های سوپ‌خوری سرو کنید.

کد خبر : ۵۲۹۶۶
بازدید : ۱۷۸۸
برای تهیه این اسپاگتی دلچسب، نیازی به پختن رشته‌ها درآب جوش نیست، کافی است که پاستا را در سس آبدار و پرادویه آن بپزید و آن را در کاسه‌های سوپ‌خوری سرو کنید.

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده (بدون چربی-ترجیحا گوساله) ۴۵۰ گرم
پیاز متوسط (خرد شده) ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای کوچک (خرد شده) ۱ عدد
کرفس (خرد شده) ۱ ساقه
هویج متوسط (خرد شده) ۱ عدد
سیر ریز (خرد شده) ۱ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی پخته ریز خرد شده و جوشیده (همراه با آب آن) ۴۰۰ گرم
آب ۲-۳ لیوان
سس اسپاگتی ۴۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
ادویه ایتالیایی (ترکیبی از اورگانو، ریحان، فلفل قرمز، رزماری و گاهی پودر سیر) ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
اسپاگتی (پاستای رشته ای) خشک، اسپاگتی‌ها را به قطعات کوچک بشکنید ۶۰ گرم

سوپ اسپاگتی

طرز تهیه:

گوشت، پیاز، فلفل سبز، کرفس، هویج و سیر را در یک قابلمه بزرگ و بر روی حرارت متوسط بپزید تا سبزیجات نرم شده و گوشت تغییر رنگ دهد. مواد را به طور مرتب بهم بزنید. سپس چربی‌های اضافه آن را بگیرید.

گوجه فرنگی‌های جوشیده را همراه با آب آن به این مخلوط اضافه کنید. آب، سس اسپاگتی، شکر، ادویه ایتالیایی، پودر فلفل و فلفل قرمز را نیز به مواد بیافزایید. مخلوط را به دمای جوش برسانید.

اسپاگتی را اضافه کرده، سپس حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بجوشند. درب قابلمه را نبندید و بگذارید مواد داخل آن به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که اسپاگتی نرم و پخه شود، بجوشد. سپس سوپ را در کاسه‌های مورد نظر کشیده و سرو کنید.
منبع: سرآشپز پاپیون
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید