شیشلیک‌ها را با سس زیتون مزه دار کنید

شیشلیک‌ها را با سس زیتون مزه دار کنید

کباب شیشلیک، نوعی کباب است که از شش تکه گوشت راسته یا دنده گوسفندی تهیه می‌شود و در بین ایرانیان غذایی بسیار محبوب است.

کد خبر : ۵۵۲۸۱
بازدید : ۱۵۲۷
کباب شیشلیک، نوعی کباب است که از شش تکه گوشت راسته یا دنده گوسفندی تهیه می‌شود و در بین ایرانیان غذایی بسیار محبوب است.

مواد اولیه:
فلفل (قرمز تازه خرد شده) ۱ عدد
شیشلیک گوسفند ۱۲ عدد
روغن (زیتون) ۶ ق. غ. سیر (ورقه شده) سیر ۳ حبه
فلفل (قرمز پودر شده) ۱ ق. چ. آب و پوست لیمو تازه ۱ عدد
پونه (خشک) ۱ ق. چ. نمک و فلفل میزان لازم

شیشلیک‌ها را با سس زیتون مزه دار کنید


طرز تهیه:

شیشلیک‌ها را لای پلاستیک فریزر بگذارید و خیلی آروم با گوشتکوب بکوبید تا نرم شوند.

بعد آن‌ها را درون کاسه بزرگ ریخته و رویشان ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون، پودر فلفل قرمز، ورقه‌های سیر، پودر پونه خشک، پوست و آب لیموی تازه، نمک و زیتون سیاه خرد شده بریزید.

حالا دو قاشق غذاخوری از روغن رادر ماهیتابه داغ کنید و شیشلیک‌ها را از کاسه درآورده وروی آن‌ها را از مواد زیتون پاک کنید و بعد هر دو طرف شیشلیک‌ها را در روغن سرخ کنید.

وقتی شیشلیک‌ها سرخ شد مواد زیتونی توی کاسه را روی شیشلیک‌ها بریزید و ۲ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید، در ماهیتابه را ببنیدید و بگذارید مواد بپزند و شیشلیک‌ها نرم شوند.

شیشلیک‌ها را در ظرف سرو گذاشته و با فلفل قرمز خرد شده تزئین و سرو کنید.
منبع: وب سایت سواران
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید