چه چیز قلب را می‌شکند؟

چه چیز قلب را می‌شکند؟

شناخت در مورد این پدیده کم است، اما تحقیقی که در ژورنال قلب اروپا به چاپ رسیده، بیان می‌کند که واکنش ذهن به استرس، در این زمینه نقش دارد.

کد خبر : ۶۸۴۹۳
بازدید : ۳۶۵۰۵
چه چیز قلب را می‌شکند؟
فرادید | قلب شما می‌تواند بعد از یک رویداد غم‌انگیز دچار آسیب شود و بنا بر اعتقاد متخصصان، این موضوع ممکن است حاصل کار مغز شما باشد.

به گزارش فرادید به نقل از بی‌بی‌سی، پژوهشگران سوییسی، افراد دچار به بیماری‌ای نادر و غیرمعمول که سندرم قلب شکسته نامیده می‌شود، را مورد مطالعه قرار داده‌اند.

این ضعف و واماندگی قلب به صورت ناگهانی و اغلب بعد از رویدادی استرس‌زا یا احساسی نظیر فقدان اتفاق می‌افتد.

شناخت در مورد این پدیده کم است، اما تحقیقی که در ژورنال قلب اروپا به چاپ رسیده، بیان می‌کند که واکنش ذهن به استرس، در این زمینه نقش دارد.

گرفتگی نفس و درد

سندروم قلب شکسته می‌تواند به سبب شوک ایجاد شود. این سندروم به سندروم تاکوتسوبو هم معروف است، و دلیل این نامگذاری این است که شکل قلب در افراد مبتلا به آن به کوزۀ ژاپنی‌ای با این نام شبیه است.
چه چیز قلب را می‌شکند؟

این مورد با حملۀ قلبی ناشی از اسداد عروق خونی متفاوت است، اما علائم مشابهی نظیر گرفتگی نفس و درد قفسه سینه را دارد.

معمولاً یک اتفاق ناخوشایند، ماشۀ آن را می‌کشید، اما رویداد‌های بزرگ هیجان‌انگیز، نظیر یک جشن عروسی یا شغلی تازه نیز می‌توانند عامل آن باشد.

این بیماری می‌تواند موقتی باشد و عضلۀ قلب ضرب چند روز، هفته یا ماه بهبود یابد، اما برای برخی ممکن است مرگبار باشد.

تصور می‌شود که این بیماری سالانه ۲۵۰۰ نفر را در انگلستان متاثر می‌کند.

دلیل دقیق آن شناخته شده نیست، اما متخصصان باور دارند که می‌توان آن را با افزایش سطح هرمون‌های استرس نظیر آدرنالین مرتبط دانست.
چه چیز قلب را می‌شکند؟

معما

دکتر جالنا قدری و همکارانش در دانشگاه بیمارستان زوریخ، به اتفاقاتی که در مغز‌های ۱۵ بیمار دچار سندروم قلب شکسته می‌افتد، نگاه کرده‌اند.

اسکن‌های مغزی آنان، تفاوت‌های قابل توجهی را در مقایسه با ۳۹ مشارکت‌کنندۀ سالم که به عنوان گروه کنترل در تحقیق حضور داشتند، نشان می‌دادند.

در مغز ایشان، ارتباط کمتری میان مناطقی از مغز که در کنترل احساسات و پاسخ‌های ناخودآگاه یا اتوماتیک بدن، نظیر ضربان قلب، نقش دارند وجود داشت.

این نواحی مغز همان‌هایی هستند که تصور می‌شود، واکنش ما به استرس را کنترل می‌کنند.

دکتر قدری گفت: "احساسات در مغز پردازش می‌شود، در نتیجه می‌شود تصور کرد که منشا بیماری در مغز است که تاثیرات بالا به پایینی در قلب می‌گذارد. "

مسیر دقیق هنوز کاملاً شناخته شده نیست، در نتیجه به تحقیقات بیشتری نیاز است. اسکن‌های مغزی بیماران قبل یا در زمانی که بیماری قلب شکسته در ایشان شکل گرفته است، موجود نبوده، بنابراین، پژوهشگران نمی‌توانند بگویند که کاهش ارتباط میان مناطق مغز موجب سندروم تاکوتسوبو شده یا برعکس.
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید