سیگاریها چه بخورند، کمتر سرطان بگیرند؟
مطالعات دانشمندان نشان داد که آن دسته از افرادی که در رژیم غذایی خود به طور مداوم (حداقل ۵۰۰ میلی گرم در روز) از مرکبات، دانههای جنگلی، سیب، چای سبز و دیگر مواد غذایی حاوی زردینهها استفاده میکنند، احساس بهتری داسته و طولانیتر عمر میکنند.
کد خبر :
۷۲۲۲۷
بازدید :
۱۲۴۵۲
مصرف منظم غذاهای سرشار از فلاونوییدها (زردینه ها) خطر ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی-عروقی را کاهش خواهد داد.
مطالعات دانشمندان نشان داد که آن دسته از افرادی که در رژیم غذایی خود به طور مداوم (حداقل ۵۰۰ میلی گرم در روز) از مرکبات، دانههای جنگلی، سیب، چای سبز و دیگر مواد غذایی حاوی زردینهها استفاده میکنند، احساس بهتری داسته و طولانیتر عمر میکنند.
جالب است که چنین محصولاتی بیشترین تأثیر محافظتی را بر روی افراد سیگاری و افرادی که از الکل استفاده میکنند، داشتند. با این حال، دانشمندان هشدار داده اند که فلاونوئیدها فقط اثرات زیانبار تنباکو و الکل بر روی بدن را ملایم میکنند و آنها را به کلی از بین نمیبرند.
مطالعات دانشمندان نشان داد که آن دسته از افرادی که در رژیم غذایی خود به طور مداوم (حداقل ۵۰۰ میلی گرم در روز) از مرکبات، دانههای جنگلی، سیب، چای سبز و دیگر مواد غذایی حاوی زردینهها استفاده میکنند، احساس بهتری داسته و طولانیتر عمر میکنند.
جالب است که چنین محصولاتی بیشترین تأثیر محافظتی را بر روی افراد سیگاری و افرادی که از الکل استفاده میکنند، داشتند. با این حال، دانشمندان هشدار داده اند که فلاونوئیدها فقط اثرات زیانبار تنباکو و الکل بر روی بدن را ملایم میکنند و آنها را به کلی از بین نمیبرند.
منبع: اسپوتنیک
۰