کدام مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهند؟
در بین بیماران مبتلا به سرطان که دو یا چند فنجان قهوه در روزمصرف میکنند، امید به زندگی بالایی مشاهده شد. علاوه بر این، مقدار زیادی فیبر، حداقل ۳۰ گرم در روز، خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
کد خبر :
۷۲۷۴۰
بازدید :
۱۱۸۷۷
نتایج تحقیقات نسان میدهند که، در ۳۵ ٪ موارد، سرطان روده در افرادی که اسیگار میکشند و تغذیه نامناسب دارند، ظاهر میشود.
پزشکان توصیه کردند مقدار گوشت چرب و فرآوری شده را در رژیم غذایی به ۱۰۰ گرم در روز کاهش داده شود. از طرف دیگر، آنها توصیه میکنند از غذاهای خاصی مانند شیر، لبنیات، ماهی چرب و قهوه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان استفاده شود.
همانطور که اعلام شده است، در بین بیماران مبتلا به سرطان که دو یا چند فنجان قهوه در روزمصرف میکنند، امید به زندگی بالایی مشاهده شد. علاوه بر این، مقدار زیادی فیبر، حداقل ۳۰ گرم در روز، خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
پزشکان توصیه کردند مقدار گوشت چرب و فرآوری شده را در رژیم غذایی به ۱۰۰ گرم در روز کاهش داده شود. از طرف دیگر، آنها توصیه میکنند از غذاهای خاصی مانند شیر، لبنیات، ماهی چرب و قهوه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان استفاده شود.
همانطور که اعلام شده است، در بین بیماران مبتلا به سرطان که دو یا چند فنجان قهوه در روزمصرف میکنند، امید به زندگی بالایی مشاهده شد. علاوه بر این، مقدار زیادی فیبر، حداقل ۳۰ گرم در روز، خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
منبع: اسپوتنیک
۰