مرگ در میانِ جوانان افزایش یافته است؛ جهان در بدترین رکودِ اقتصادی
تعدادِ افرادی که در سنینِ ۳۰، ۴۰ و ۵۰ سالگی در بخشِ مراقبتهای ویژه بیمارستانها بستری میشوند و بدونِ بیماریِ زمینهای و فقط به علتِ شدتِ بیماریِ کوید-۱۹ جانِ خود را از دست میدهند، رو به افزایش است.
کد خبر :
۷۸۸۹۳
بازدید :
۴۲۷۳
فرادید | با عبورِ تعدادِ مرگِ ناشی از کوید-۱۹ از مرزِ ۵۰۰۰۰نفر در جهان، سازمان جهانیِ بهداشت اعلام کرد تعدادِ جوانانی که به سختی بیمار میشوند رو به افزایش است.
این سازمانِ بینالمللیِ گفته است تعدادِ افرادی که در سنینِ ۳۰، ۴۰ و ۵۰ سالگی در بخشِ مراقبتهای ویژه بیمارستانها بستری میشوند و بدونِ بیماریِ زمینهای و فقط به علتِ شدتِ بیماریِ کوید-۱۹ جانِ خود را از دست میدهند، رو به افزایش است.
ایندرحالیست که کارشناسان اعلام کردهاند همچنان اکثرِ افرادی که از بیماریِ کوید-۱۹ جان خود را از دست میدهند، افرادِ مسنی هستند که بیماریهای دیگری نیز دارند.
دکتر مایک رایان، مدیرِ اجراییِ سازمانِ جهانیِ بهداشت در برنامۀ فوریتها، در کنفرانسِ خبریای که روز جمعه در ژنو برگزار شد گفت: از هر ۶نفری که در کرهجنوبی به دلیلِ کوید-۱۹ جانِ خود را از دست دادهاند، ۱نفر زیرِ ۶۰سال سن داشته است.
او همچنین گفت: طی ۶هفته اخیر در ایتالیا، حداقل بین ۱۰ تا ۱۵درصد از مرگهای ناشی از کوید-۱۹ که در بخشِ مراقبتها ویژه ثبت شده است، مربوط به افرادی بوده که زیرِ ۵۰سال سن داشتهاند.
دکتر رایان گفت: «این به این معنی نیست که چیزی تغییر کرده است. علت این است که همه ما به شکلِ جمعی سعی کردهایم خودمان را متقاعد کنیم این بیماری خفیف است و فقط برای افرادِ سالمند شدید است.»
بیشتر بخوانید:
«اما مدارک از ابتدا وجود داشته است. این بیماری فقط شدتهای متفاوتی دارد.»
دکتر ماریا وَن کِرخُو، رئیسِ فنیِ بخشِ کوید-۱۹ در سازمانِ جهانی بهداشت، نیز گفت: «هنوز نمیدانیم» چرا جوانان از این بیماری میمیرند.
«ما داریم مشاهده میکنیم که هر روز تعدادِ جوانانی که به سختی بیمار میشوند، در حالِ افزایش است.»
«البته باید بگویم، رویهمرفته، هنوز تعدادِ افرادِ سالمند با بیماریهای زمینهای که در بخشهای مراقبتهای ویژه بستری میشوند و جانِ خود را از دست میدهند، بسیار بیشتر است.»
«اما در برخی کشورها مشاهده شده که افراد در دهههای سوم، چهارم و پنجم زندگی در بخشهای مراقبتهای ویژه بستری میشوند و نهایتاً جانِ خود را نیز از دست میدهند.»
او گفت، سازمان جهانی بهداشت نیاز دارد تا «فهمِ بهتری» از علتِ مرگِ جوانان در اثرِ این بیماری پیدا کند؛ «هنوز چیزهای زیادی درباره این بیماری وجود دارد که ما نمیدانیم.»
مدیرِ صندوقِ بینالمللی پول نیز در همین کنفرانس خبری از توقفِ اقتصادِ جهانی در اثرِ همهگیری خبر داد.
کریستینا جورجیوا، این موقعیت را «تاریکترین ساعتِ بشر» توصیف کرد که جهان بسیار شدیدتر از بحرانِ اقتصادیِ سال ۲۰۰۸ در رکود است.
او گفت: «بحرانِ فعلی هیچ مابهازایی ندارد، هرگز پیش از این در تاریخِ صندوقِ بینالمللیِ پول مشاهده نکرده بودیم که اقتصادِ جهان متوقف شود.»
«ما اکنون در رکود هستیم. این از بحرانِ اقتصادیِ مالی در جهان بدتر است. این بحرانی است که نیاز دارد همه ما به هم ملحق شویم.»
بیش از ۱ میلیون موردِ ابتلا به ویروسِ کرونا در جهان اعلام شده است.
۰