طرز تهیه عدسپلو؛ طعمی که باقی میماند
![طرز تهیه عدسپلو؛ طعمی که باقی میماند](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/WE4NTdlNTlkO/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjT_IcQNds53GZollGCO9kr6/WE4NTdlNTlkO.jpg)
عدس پختهشده را با برنج آبکش کنید. در ظرف جداگانهای کشمش و مقداری پیاز سرخشده را با زعفران و مقداری شکر تفت دهید. در مرحله آخر مایه گوشت و کشمش را به صورت جداگانه لابهلای برنج دم کنید.
عدسپلو معمولا از آن غذاهایی است که برای لذیذ شدنش باید خلاقیت زیادی به کار ببریم وگرنه برنج و عدس خالی جذابیت زیادی ندارد.
به همین منظور دستور پخت یک عدسپلوی جذاب و هیجانانگیز را آماده کرده است.
مواد لازم برای تهیه عدس پلو
برنج: ۳ پیمانه
عدس: ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
کشمش پلویی: ۱ پیمانه
پیاز متوسط: ۲ عدد
زعفران: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت عدس پلو
پیاز را خرد کرده و سرخ کنید؛ سپس در حین سرخشدن نمک، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. گوشت را به پیاز اضافه کنید و صبر کنید تا رنگ گوشت سفید و خوب پخته شود. مقداری رب گوجهفرنگی و هر ادویه دیگری که دلخواهتان هست را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا روغن بیندازند.
۲. عدس پختهشده را با برنج آبکش کنید.
۳. در ظرف جداگانهای کشمش و مقداری پیاز سرخشده را با زعفران و مقداری شکر تفت دهید.
۴. در مرحله آخر مایه گوشت و کشمش را به صورت جداگانه لابهلای برنج دم کنید.