این هواپیما، سریع ترین هواپیمای جهان است؛ پرندهای با سرعت موشک!
هواپیمای SR-۷۲ که به پسر پرنده سیاه شهرت دارد، بخشی از یک ماموریت فوق سری توسط نیروی هوایی ایالات متحده برای بهبود توانایی های هوانوردی و فرمانروایی بر آسمان است.
سریعترین هواپیمای جهان قرار است در سال ۲۰۲۵ در آسمان پرواز کند. آنطور که سازنده وعده داده است، سرعت خیرهکننده آن قرار است بیش از ۶ هزار و ۴۳۷ کیلومتر در ساعت باشد.
به نقل از سان دیلی: هواپیمای SR-۷۲ که به پسر پرنده سیاه شهرت دارد، بخشی از یک ماموریت فوق سری توسط نیروی هوایی ایالات متحده برای بهبود توانایی های هوانوردی و فرمانروایی بر آسمان است.
قرار است SR-۷۲ یک هواپیمای نظارتی فوقالعاده سریع و مافوق صوت در ارتفاع بالا باشد تا سایر هواپیماهای کامل را تحت نظر بگیرد.
طبق گزارشها، این هواپیما به شکل موشک میتواند پرتابههایی مانند سلاحهای مافوق صوت را با سرعتی چشمگیر خود شلیک کند و به سرعتهای مافوق صوت در یک لحظه برسد.
باوجود اینکه هواپیما در حال حاضر از نظر فنی هیچ ارتباطی با پنتاگون ندارد، احتمال دارد که هواپیمای آیندهنگر لاکهید مارتین را زیر نظر داشته باشند. لاکهید مارتین به تلاشهای بلندپروازانه در ساخت هواپیماه معروف است و SR-۷۲ نیز تفاوتی با آن ندارد.
طبق گزارش ها، این هواپیما برای عدم نیاز به حضور انسان در کابین طراحی شده است و می تواند در نحوه استفاده ارتش از هواپیماهای خود انقلابی به پا کند. سریعترین هواپیمای قبلی، ماخ ۶ نام داشت که با هیچ نمونه دیگری از موشکهای ساخته شده مشابهت نداشت.
سرعت ماخ ۶ می تواند به سرعت بیش از ۷ هزار کیلومتر در ساعت برسد و گزارش شده است که SR-۷۲ سرعت هایی در حدود این عدد را هدف قرار داده است.
این سرعت برای نیرو هوایی بسیار مهم است اگر آنها نیاز دارند در زمان فوق العاده سریع و با حداکثر سرعت بیش از ۶ هزار کیلومتر در ساعت به جایی برسند که می تواند به معنای رسیدن از ایالات متحده به اروپا در یک ساعت و نیم باشد.
دلیل اینکه چرا این هواپیمای جدید را پسر پرنده سیاه می نامند این است که قبل از این هواپیما، هواپیمای SR-۷۱ پرنده سیاه بر آسمان حکومت می کرد. SR-۷۱ Blackbird که یک هواپیمای افسانه ای بود، در اواسط دهه ۱۹۶۰ پرواز و در برخی از ماموریت های بسیار خطرناک بر فراز حریم هوایی شوروی شرکت کرد.
بیشتر این ماموریت ها شامل گرفتن عکس از سایت های موشکی هسته ای شوروی و پایگاه های نظامی برای ارسال به ایالات متحده بود.
منبع: همشهری