نگاهی به مودم‌های « 4/5G»بازار؛ پرسرعت‌های همیشه متصل

نگاهی به مودم‌های « 4/5G»بازار؛ پرسرعت‌های همیشه متصل

خرید مودم های اینترنت از آن دست تصمیماتی است که ممکن است گیج کننده باشد؛ اما نگران نباشید؛ کافی است نیازتان را به درستی شناسایی کنید تا ببینید کدامیک از مودم‌های G 4.5 موجود در بازار نیازتان را برطرف می کند.

کد خبر : ۱۶۰۳۳۹
بازدید : ۱۳۵

اتصال به اینترنت این‌روزها مهم‌ترین دغدغه هر کاربری است؛ مخصوصا که به دنبال اتصال بی‌وقفه‌و با سرعت بالا باشید و بتوانید بدون دغدغه، فیلم ببینید، بازی کنید و یا کارهای روزمره انجام دهید. در این مقاله کوتاه به برخی ویژگی‌های مودم‌های G4.5 و نمونه‌های موجود در بازار ایران می‌پردازیم.

به زبان ساده، مودم‌های G ۴.۵ سریع‌تر از مودم‌هایG 4 هستند و سرعت بیش از دو برابر آنها را در اختیار کاربر قرار می‌دهند. این مودم‌ها با بهره‌گیری از قابلیت‌هایی نظیر تجمیع فرکانس و MIMO 4×4 وای‌فای بهتری دارند و به‌روزتر از مودم‌های G 4 هستند.

در یک کلام مودم‌های G ۴.۵ با ارائه سرعت‌های بالاتر، تأخیر کمتر و اتصال بهتر نسبت به فناوری‌های G 4 نرخ پیک، ظرفیت و توان عملیاتی لبه سلول را بهبود می‌بخشند.

به گفته سازندگان مودم‌های G4.5 نرخ پیک(حداکثر سرعت انتقال داده) این مودم‌ها تا هشت برابر مودم‌های G 4 است و در نهایت، افزایش 10 برابری در میانگین توان لبه سلولی را ممکن می‌سازد.

اما اگر قصد خرید مودم G4.5 را دارید باید به دو نکته مهم توجه کنید. نخست لاک یا آنلاک بودن مودم است؛ منظور از لاک بودن مودم این است که مودم صرفا با سیمکارتی که بر روی آن قرار دارد، به اینترنت متصل می‌‌شود. برای مثال بسیاری از مودم‌های ایرانسل و همراه اول لاک شده بر روی سیمکارت خودشان هستند و فقط می‌توانید از خدمات اینترنتی همان اپراتور استفاده کنید. اما مودم‌هایی که آنلاک هستند، از هر سیمکارتی که بر روی آن‌ها قرار بگیرد پشتیبانی می‌کنند.

نکته مهم دیگر در خرید مودم این است که باید بدانید کدام دسته از مودم‌های جیبی یا رومیزی مناسب استفاده شما است. اگر به فروشگاه‌های لوازم الکترونیک برای خرید مودم G4.5 سر بزنید با تعداد زیادی مودم جیبی و رومیزی مواجه می‌شوید که هر کدام کارکرد خاص خود را می‌تواند داشته باشد.

برای مثال اگر دانشجو هستید و یا به‌صورت فریلنس کار می‌کنید و یا دائم در سفر هستید، مودم‌های جیبی شاید انتخاب مناسب‌تری برای شما باشد اما در غیر اینصورت به شما پیشنهاد می‌کنیم از مودم‌های رومیزی استفاده کنید.

اما بعد از این مرور کوتاه بد نیست، نگاهی بیاندازیم به سه مودم G4.5 پرفروش در بازار ایران:

تی‌پی‌لینک 600  MR

تی‌پی لینک، مودم‌های سیم‌کارتی زیادی در بازار دارد و 600 MR از جمله آنها است. این مودم از رده LTE Cat  با حداکثر سرعت دانلود ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه است و وای‌فای دو بانده AC1200 مگابیت دارد.

10

 از دو آنتن خارجی LTE  پیش‌فرض سود می‌برد. چهار درگاه شبکه اترنت گیگابیتی دارد و از تنظیم وی پی ان OpenVPN و PPTP پشتیبانی می‌کند. قیمت روز این مودم در سایت دیجیکالا حدود 6 میلیون و 200 هزار تومان است. به یاد داشته باشید پس از خرید این مودم باید سیمکارت و بسته اینترنت را جداگانه برای آن فعال کنید.

همراه اول- مودم روتر 6400 HA

مودم روتر رومیزی MIMO 4x4 مدل 6400  HA محصول جدید همراه اول است که کارشناسان آن را بهترین مودم این اپراتور و از محصولات خوب بازار  می‌دانند.

11

 

 6400 HAاز تکنولوژی LTE CAT 6  و آنتن‌های چهارگانه داخلی (MIMO 4x4) و تکنولوژی وای‌‌فای نسل پنجم بهره می‌برد. همراه اول مدعی است سرعت اتصال کاربران در این مودم تا Mbps 1200  افزایش یافته و برای اتصال کاربران از طریق کابل شبکه نیز دو پورت LAN  با سرعت Mbps  1000  در نظر گرفته شده است.

شما با خرید این مودم یک سیمکارت و 300 گیگ اینترنت یکساله نیز دریافت می‌کنید که یک آپشن محسوب می‌شود و این مودم را به گزینه‌ای مناسب برای خرید تبدیل می‌کند. به‌ویژه اینکه قیمت این مودم در فروشگاه همراه اول حدود 2 میلیون و 700 هزار تومان اعلام شده که قیمت مناسبی برای یک مودم 4.5 جی است. این در حالی است که بسیاری از محصولات مشابه بدون بسته اینترنت و سیمکارت، قیمتی بالاتر از 6400 HAدارند.

هوآوی-OOREDOO WBB

«OOREDOO WBB» محصولی از برند «هواوی» است و می‌تواند از شبکه‌های نسل ۴ و ۴٫۵ تلفن همراه تمامی اپراتورها پشتیبانی کند.

12

این مودم  به ۴ درگاه شبکه LAN صد مگابیتی و ۴ درگاه 11RJ برای خطوط تلفن ثابت و مصارف VOIP و SIP مجهز است. همینطور، یک درگاه 2.0 USB به همراه کلیدهایی برای روشن/خاموش مودم، وای فای و WPS دارد. به این امکانات، اسلات کارت حافظه میکرو را هم اضافه کنید.

هوآوی OOREDOO WBB امکان اتصال ۳۲ کاربر به صورت همزمان را دارد و سرعت دانلود ۳۰۰ مگابیت و سرعت آپلود ۵۰ مگابیت را در اختیار کاربر می‌گذارد. قیمت روز این مودم در سایت‌های فروشگاهی تجهیزات الکترونیک 3 میلیون و 100 هزار تومان است و سیمکارت و بسته اینترنت را باید جداگانه برای آن تهیه کنید.

ناگفته نماند که مودم‌های G4.5 دیگری نیز در بازار موجود است که می تواند نیاز شما را برآورده کند. ما در این مطلب بر اساس گزارش‌های بازاریابی، سعی کردیم سه مدل پرفروش بازار را انتخاب و معرفی کنیم.

نتیجه‌گیری

جمع‌بندی و نتیجه‌گیری در مورد مودم‌های معرفی‌شده با شما است. اینکه کدام یک می‌تواند نیاز شما را به‌خوبی برطرف کند را کسی جز شما نمی‌داند و ما نیز قصد نداریم بگوییم کدام یک را بخرید. ما هر سه مودم را امتحان کردیم و هر سه امتحان خود را پس دادند. با این حال اگر هزینه محدودی برای خرید مودم کنار گذاشته‌اید و قصد ندارید هزینه بسته اینترنت جداگانه‌ای برای شروع‌بپردازید، 6400 HA گزینه مناسبی برای خرید است.

البته برای خرید 6400 HAدلیل دیگری هم وجود دارد؛ اینکه با توجه به حذف بسته‌های حجیم توسط اپراتورها، این گزینه یعنی بسته‌های حجیم و بلند‌مدت بر روی این مودم که توسط همراه اول عرضه می‌شود فعال است. همراه اول در مورد این مودم و احتمالا دیگر مودم‌هایش یک هوشمندی هم به خرج داده و می‌گوید در صورت استفاده و اتمام بسته 300 گیگ اولیه فعال روی مودم، گزینه‌های حجیم و بلندمدت دیگری را برای خریداران 6400 HA در نظر گرفته است و خریداران از این بابت نگرانی نخواهند داشت.

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید