(تصاویر) تولد موردی نادر از «دوقلوهای عنکبوتی» که دارای ۳ پا، ۴ دست هستند

(تصاویر) تولد موردی نادر از «دوقلوهای عنکبوتی» که دارای ۳ پا، ۴ دست هستند

دوقلوهایی در اندونزی در پدیده ای نادر با احتمال یک در ۲ میلیون به شکل یک «عنکبوت» به یکدیگر چسبیده اند.

کد خبر : ۱۸۹۹۴۲
بازدید : ۱۶۳

این دو پسر دوقلو در سال ۲۰۱۸ با سه پا، چهار دست و یک آلت تناسلی به دنیا آمدند. آنها همچنین یک مثانه، راست‌روده و روده مشترک دارند.

تنها تعداد انگشت‌شماری از این نوع دوقلوهای بهم چسبیده با نام «ایسکیوپاگوس تریپوس» ثبت شده و مورد پسران اندونزیایی این هفته در یک مجله پزشکی در ایالات متحده ذکر شده است.

98

این دو کودک پس از مقابله با شرایط دشوار و زنده ماندن در طول دوران بارداری و زایمان، قادر به نشستن نبودند و سه سال اول زندگی خود را به صورت درازکش سپری کردند.

تیمی از جراحان یک عمل پرریسک را برای قطع کردن پای سوم و تثبیت استخوان لگن انجام دادند تا آن ها بتوانند به حالت عمودی بنشینند.

وضعیت نادر این دوقلوها باعث شده که مانند یک «عنکبوت» به هم متصل شوند، اصطلاحی که توسط دوقلوهای به هم چسبیده معروف، گانگا و جامونا موندال هندی ابداع شده است.

دوقلوهای به هم چسبیده، یکی از هر ۵۰ هزار تا ۲۰۰ هزار تولد زنده در دنیا را به خود اختصاص می دهند و این وضعیت زمانی اتفاق می‌افتد که یک تخمک تقسیم شده و به دو فرد تبدیل می‌شود.

99

طبق گزارش کلینیک مایو، حدود هشت تا دوازده روز پس از لقاح، لایه‌هایی که از یکدیگر جدا می‌شوند تا دوقلوهای همسان را تشکیل دهند، به اعضا و ساختارهای خاصی تبدیل می‌شوند.

اگر این روند پیش از موعد به پایان برسد، منجر به چنین وضعیتی در دوقلوها خواهد شد.

با این حال، طبق نظریه دیگری، دو جنین مجزا در اوایل دوره رشد با هم ترکیب می شوند.

دوقلوهای به هم چسبیده دختر به نسبت ۳ به ۱، بیشتر از دوقلوهای به هم چسبیده پسر هستند و در دو سوم موارد، حداقل یکی از دوقلوها در دوران حاملگی می میرد یا مرده به دنیا می آید.

100

این دوقلوهای اندونزیایی ایسکیوپاگوس تریپوس هستند؛ به این معنی که در ناحیه لگن به هم متصل شده اند.

این دو پسر با چهار دست و دو پای سالم و یک پای ناکارا به دنیا آمدند. آنها همچنین یک آلت تناسلی و مقعد مشترک دارند.

یکی از دوقلوها کلیه توسعه‌نیافته داشت که به عنوان «هیپوپلازی کلیه چپ» شناخته می شود، در حالی که دیگری تنها یک کلیه داشت.

والدین این دوقلوها دو فرزند بزرگتر دارند و تاریخچه‌ای از مشکلات پزشکی در این خانواده وجود نداشت. همچنین مادر آنها هیچ عارضه ای را در دوران بارداری خود گزارش نکرد.

101

محققان اشاره کرده اند که تنها تعداد انگشت‌شماری از این موارد در مقالات پزشکی گزارش شده اند. گروهی در اندونزی تخمین زدند که ۶ الی ۱۱ درصد از دوقلوهای به هم چسبیده ایسکیوپاگوس هستند.

مشخص نیست که جراحی دوقلوها چقدر طول کشیده، اما آن ها پس از این عمل هیچ گونه عارضه ای نداشتند. این عمل جراحی به آنها اجازه داد تا بتوانند بنشینند و به طور بالقوه بایستند و به آنها استقلال بیشتری داد.

تنها تعداد انگشت‌شماری گزارش در مورد دوقلوهای بهم چسبیده ایسکیوپاگوس تریپوس منتشر شده است. بسیاری از مقالاتی که در دسترس هستند، بر دوقلوهایی که از هم جدا شده اند، تمرکز می کنند.

یک گزارش جدید از سال ۱۹۹۴ موردی مشابه از دوقلوهایی که در سال ۱۹۸۹ در چین به دنیا آمدند، شرح داد. این دو پسر یک آلت تناسلی و دو بیضه داشتند، اما مقعد نداشتند.

پزشکان آنها را در سال ۱۹۹۲، زمانی که کمی بیشتر از دو سال داشتند، از یک دیگر جدا کردند. این جراحی نزدیک به ۱۰ ساعت طول کشید.

مطالعه موردی دیگری روی یک مورد دوقلوهای به هم چسبیده متولدشده در پاکستان در سال ۲۰۱۱ متمرکز بود. آنها در نیمه پایینی بدن خود به یکدیگر چسبیده بودند و یکی از دوقلوها به طور قابل توجهی کوچکتر و ضعیف تر بود و سر کوچکتری داشت. آن ها قبل از اینکه از یکدیگر جدا شوند، جان خود را از دست دادند.

این گزارش موردی جدید در مجله آمریکایی «گزارش های موردی» منتشر شده است.

منبع: روزیاتو

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید