(عکس) کشف خارق العاده قدیمی‌ترین غذای دنیا

(عکس) کشف خارق العاده قدیمی‌ترین غذای دنیا

دیرینه‌شناسان باور دارند که کیمبرلا احتمالاً یکی از پیشرفته‌ترین موجودات دوره ادیاکاران بوده و با برخورداری از دهان و معده، به شکلی مشابه جانوران مدرن غذا را هضم می‌کرده است.

کد خبر : ۱۱۴۱۳۲
بازدید : ۹۱۱۵

محققان با بررسی محتویات معده یک موجود باستانی توانسته‌اند تشخیص بدهند که قدیمی‌ترین غذای دنیا چه چیزی بوده است.

گروهی از محققان بین‌المللی مدعی کشف چیزی در یک فسیل ۵۵۰ میلیون ساله شده‌اند که آن را به‌عنوان قدیمی‌ترین غذای دنیا معرفی کرده‌اند. آن‌ها می‌گویند این کشف حالا می‌تواند نشان بدهد که نخستین حیوانات کره زمین چگونه بقای خود را حفظ می‌کردند.

به گزارش CNN، پژوهشگران دانشگاه ملی استرالیا (ANU) فسیلی مربوط به دوره تاریخی ادیاکاران را که در سال ۲۰۱۸ در روسیه پیدا شده بود، بررسی کرده‌اند. آن‌ها در معده فسیل حیوانی شبیه حلزون به‌نام «کیمبرلا»، مولکول‌های فیتواسترول را کشف کرده و مدعی شده‌اند که این ماده بر اثر تغذیه این حیوان از جلبک و باکتری‌های کف اقیانوس در معده او به وجود آمده است.

«جوچن براکس» از محققان این پژوهش که نتیجه آن در مجله Current Biology منتشر شده است، می‌گوید جلبک‌های غنی از مواد مغذی احتمالاً در رشد کیمبرلا نقش داشته‌اند: «این غذای پرانرژی می‌تواند توضیح دهد که چرا ارگانیسم‌های مجموعه گونه‌های جانوری دوره ادیاکاران آن‌قدر بزرگ بوده‌اند. تقریباً تمام فسیل‌های جانوری که قبل از دوره ادیاکاران وجود داشتند، تک‌سلولی و در ابعاد میکروسکوپی بودند.»

کیمبرلا

کشف قدیمی‌ترین غذای دنیا با بررسی محتویات معده یک کیمبرلا

دیرینه‌شناسان باور دارند که کیمبرلا احتمالاً یکی از پیشرفته‌ترین موجودات دوره ادیاکاران بوده و با برخورداری از دهان و معده، به شکلی مشابه جانوران مدرن غذا را هضم می‌کرده است. براکس اضافه می‌کند: «دانشمندان پیش‌تر می‌دانستند که کیمبرلا با خراش‌دادن جلبک‌های کف دریا احتمالاً از این مواد تغذیه می‌کرده، اما تنها پس از بررسی مولکول‌های معده کیمبرلا توانستیم مشخص کنیم که این حیوان چه‌چیزی می‌خورده و چگونه غذا‌ها را هضم می‌کرده است.»

فسیل دیگری که محققان کشف کرده‌اند، مربوط به ارگانیسمی به‌نام «دیکینسونیا» است که از قدیمی‌ترین حیوانات سیاره زمین به‌حساب می‌آید. البته این موجود به‌اندازه کیمبرلا پیشرفته نبوده و دهان یا معده نداشته است. دیکینسونیا تا ۱.۴ متر رشد می‌کرده و بدنی با طرح‌های شیاردار داشته است.

دکتر «ایلیا بابروفسکی» از مرکز تحقیقات GFZ آلمان که فسیل کیمبرلا و دیکینسونیا را در روسیه پیدا کرده بود، می‌گوید حیوانات عصر ادیاکاران اجداد همان جانوران مدرنی هستند که تمام موجودات کنونی کره زمین را تشکیل داده‌اند.

منبع: دیجیاتو

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید