حقایق جالب علمی؛ از بزرگترین «مدفوع» دنیا تا «رنگ» فضا
به سفر عجیب و غریب ما در میان حقایق تصادفی خوش آمدید! حقایقی دربارۀ حیوانات، فضا، جغرافیا، علم، سلامت، زیستشناسی و بسیاری موارد دیگر که هر روز چند مورد از آنها را با شما به اشتراک میگذاریم.
فرادید| اگر میخواهید دوستان، بچهها و خانوادهتان را با حقایق جالب تصادفی و چیزهای شاید بیاهمیت اما عجیب و غریب و شگفتانگیز تحت تأثیر قرار دهید، این مطلب را از دست ندهید.
به گزارش فرادید؛ هر روز چند حقیقت جالب و شگفتانگیز را در حوزههای مختلف از فیزیک و زیستشناسی تا نجوم و جغرافیا با شما در میان خواهیم گذاشت.
1. بزرگترین قطعه مدفوع فسیلشده دایناسور بیش از ۳۰ سانتیمتر طول و بیش از دو لیتر حجم دارد
این مدفوع فسیلشده که کوپرولیت نیز نامیده میشود و گمان میرود متعلق به یک تیرانوزوروس رکس تورد باشد، به دانشمندان کمک میکند رژیم غذایی این دایناسور را بهتر بفهمند.
2. رنگ عادی کیهان «لاته کیهانی» نام دارد
در مطالعهای که سال ۲۰۰۲ انجام شد، ستارهشناسان دریافتند نوری که از کهکشانها میآید، به رنگ بژ نزدیک به سفید است.
3. حیوانات میتوانند زمان را متفاوت از انسان تجربه کنند
برای حیوانات کوچکتر، حرکت دنیای اطراف در مقایسه با انسان کندتر است. برای مثال، سمندرها و مارمولکها زمان را کندتر از گربهها و سگها تجربه میکنند. دلیلش این است که درک زمان بستگی به سرعت پردازش اطلاعات دریافتی توسط مغز دارد.
4. آب خودش «خیس» نیست!
دلیلش این است که بیشتر دانشمندان رطوبت را توانایی مایع برای حفظ تماس با یک سطح جامد تعریف میکنند، به این معنا که آب به خودی خود مرطوب نیست، اما میتواند اجسام دیگر را خیس کند.
مترجم: زهرا ذوالقدر