(عکس) انتشار اولین تصویر ماهواره هواشناسی متئوست

(عکس) انتشار اولین تصویر ماهواره هواشناسی متئوست

این ماهواره در فاصله حدوداً 35 هزار کیلومتری سطح زمین قرار دارد و اکنون اولین تصویر خود را منتشر کرده است.

کد خبر : ۱۳۲۰۶۳
بازدید : ۹

نسل سوم ماهواره هواشناسی متئوست (Meteosat) که دسامبر سال گذشته با هدف نظارت بر شرایط آب‌و‌هوایی اروپا و آفریقا به فضا پرتاب شد و اکنون در فاصله حدوداً 35 هزار کیلومتری سطح زمین قرار دارد، اولین تصویر از سیاره زمین را منتشر کرد که آن را با جزئیات فوق‌العاده‌ای نشان می‌دهد.

تصویر زیر در مارس 2023 توسط ابزار تصویرساز ترکیبی منعطف با وضوح بالای متئوست گرفته شده است که مناطق ابری و آسمان صاف بالای اقیانوس اطلس و همچنین توده‌های خشکی اروپا و آفریقا را نشان می‌دهد.

Capture

پیش‌بینی دقیق آب‌و‌هوای زمین با ماهواره متئوست

ابزارهای موجود در Meteosat (MTG) از وضوح بالاتری نسبت به ابزارهای قبلی برخوردار هستند؛ زیرا این اولین نسخه از نسل جدید ماهواره‌های هواشناسی اروپایی محسوب می‌شود. با وجود ابزارهای با وضوح بالای متئوست، دانشمندان می‌توانند ویژگی‌های آب‌و‌هوا مانند ابرها را با دقت بیشتری بررسی کنند و نمایی از نحوه حرکت سیستم‌های آب‌و‌هوایی در این قسمت از کره زمین داشته باشند.

به گفته تیم Meteosat، این ابزارها به پیش‌بینی آب‌و‌هوا و مقابله با شرایطی مانند طوفان کمک می‌کنند. «فیل ایوانز»، مدیرکل سازمان اروپایی بهره‌برداری از ماهواره‌های هواشناسی (Eumetsat)، در بیانیه‌ای گفت:

«این تصویر قابل‌توجه به ما اطمینان زیادی می‌دهد که انتظار داریم سیستم MTG عصر جدیدی را در پیش‌بینی رویدادهای آب‌و‌هوایی آغاز کند.»

تیم سیستم MTG نیز اشاره کرد:

«سطح جزئیات مشاهده‌شده برای ابرها در این تصویر، برای پیش‌بینی‌کنندگان آب‌و‌هوا بسیار مهم است. این جزئیات اضافی از تصاویری که وضوح بالاتری دارند، همراه با این واقعیت که تصاویر به‌طور مکرر تولید می‌شوند، به این معنی است که پیش‌بینی‌کنندگان می‌توانند با دقت و سرعت بیشتری رویدادهای آب‌‌وهوایی شدید را شناسایی و پیش‌بینی کنند.»

اروپا از سال 1977 ماهواره‌های هواشناسی خود را در بالای سطح سیاره زمین قرار داده است و این سومین نسل از ماهواره‌های هواشناسی اروپا محسوب می‌شود. این ماهواره می‌تواند در هر 10 دقیقه یک تصویر کامل از سیستم‌های آب‌‌و‌هوایی سطح زمین ارائه کند که در مقایسه با نسخه‌های قبلی، عملکردش به‌اندازه پنج دقیقه سریع‌تر است. همچنین سیاره را در طول‌موج‌های نور بیشتری مشاهده می‌کند.

منبع: دیجیاتو
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید