(عکس) کشف یک گنجینه باستانی در وسط لشکر سفالین چین

(عکس) کشف یک گنجینه باستانی در وسط لشکر سفالین چین

یک گنجینه باستانی بسیار ارزشمند درست در وسط لشکر سفالین چین کشف شد. درمیان این سایت باستانی که پر از سربازان سفالی است، یک تابوت سنگی ۱۶ تنی پر از طلا و جواهرات کشف شده است.

کد خبر : ۱۹۲۵۰۱
بازدید : ۹۴

کشف یک گنجینه باستانی در قلب لشکر سفالین چین یکی از هیجان‌انگیزترین اکتشافات باستان‌شناسی اخیر به شمار می‌آید. لشکر سفالین چین، یکی از عجایب بزرگ باستانی، شامل هزاران مجسمه سفالین سرباز، اسب و ارابه است که به منظور حفاظت از مقبره اولین امپراتور چین، چین شی هوانگ، در زیر زمین مدفون شده‌اند.

این لشکر در سال ۱۹۷۴ به‌طور تصادفی توسط کشاورزان محلی در استان شانشی کشف شد و از آن زمان به عنوان یکی از برجسته‌ترین سایت‌های باستانی جهان شناخته شده است.

یک تابوت ۱۶ تنی نفیس زیر پای لشکر سفالین چین

باستان‌شناسان در حفاری‌های اخیر خود به یک اتاق تدفین مملو از گنجینه باستانی دست یافته‌اند که به طور ماهرانه‌ای در میان لشکر سفالین پنهان شده بود.

این اتاق تدفین شامل مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای طلا، نقره و جواهرات است که نه تنها ارزش مادی بالایی دارند، بلکه به شناخت بیشتری از فرهنگ و تمدن باستانی چین کمک می‌کنند. این گنجینه باستانی احتمالاً به منظور استفاده در مراسمات مذهبی و آیینی ساخته شده و همراه با امپراتور به خاک سپرده شده است.

86

یکی از مهم‌ترین و شگفت‌انگیزترین اکتشافات در این اتاق تدفین، یک تابوت سنگی ۱۶ تنی است. این تابوت عظیم که از سنگی یکپارچه تراشیده شده، با نقش‌ها و تزیینات پیچیده‌ای مزین شده که نشان‌دهنده هنر و فرهنگ غنی چین باستان است.

این تابوت سنگی عظیم و وزن زیاد آن نشان می‌دهد که اهمیت زیادی برای حفاظت از آن در نظر گرفته شده و احتمالاً برای نگهداری جسد یکی از افراد مهم و برجسته امپراتوری استفاده می‌شده است.

کشف این تابوت ۱۶ تنی در کنار گنجینه باستانی نشان‌دهنده اهمیت ویژه‌ای است که چین باستان به تدفین و دنیای پس از مرگ می‌داد. هر یک از اشیای یافت شده در این گنجینه بازتابی از هنر و مهارت بالای صنعتگران آن دوره است و بیانگر باورهای مذهبی و فرهنگی مردم چین باستان می‌باشد.

این کشف نه تنها به دانش ما درباره لشکر سفالین چین و مقبره امپراتور چین شی هوانگ افزوده، بلکه افق‌های جدیدی را برای مطالعات باستان‌شناسی و تاریخی گشوده است.

87

این اکتشاف باستان شناسی همچنین به اهمیت حفاظت و بررسی دقیق سایت‌های باستانی اشاره دارد. هر بخش از این لشکر و گنجینه‌های همراه آن داستانی منحصر به فرد از گذشته‌های دور را روایت می‌کند که باستان‌شناسان و مورخان با بررسی دقیق آنها می‌توانند به درک بهتری از زندگی، هنر و اعتقادات مردم چین باستان دست یابند.

داستان شیجی و شاهزاده گائو

برای نزدیک به ۲۰۰۰ سال، افسانه شاهزاده گائو (پسر اولین امپراتور چین، چین شی هوانگ) سینه به سینه نقل شده و در حماسه به‌جا مانده از مورخ سیما چیان که خود در حدود ۸۵ قبل از میلاد مسیح می‌نوشت، به افسانه‌ای ملی تبدیل شده است.

88

کشف گنجینه باستانی در لشکر سفالین چین

براساس نوشته‌های سیما چیان (که با نام شیجی نیز شناخته می‌شود)، پس از مرگ چین شی هوانگ، کوچکترین پسرش، هو های، با کشتن تمام رقبا بر تخت نشست. شاهزاده گائو به برادرش گفت که از اینکه به طور داوطلبانه پدرش را به دنیای دیگر دنبال نکرده است، پشیمان است و درخواست کرد که کشته شود و در آرامگاه بزرگ به خاک سپرده شود. هو های با خوشحالی موافقت کرد.

داستان شاهزاده گائو ممکن است کاملاً ساخته و پرداخته شده باشد. اگرچه شیجی یک وقایع نگاری است، اما مانند کتاب «از تأسیس شهر» اثر لیوی، افسانه و سنت را به‌عنوان واقعیت در نظر می‌گیرد.

برای مثال، شیجی می‌گوید که در این آرامگاه «۱۰۰ رودخانه جیوه» جاری بوده است. شاید داستان ۱۰۰ رودخانه اغراق آمیز بوده باشد، اما کاملاً هم ساخته ذهن نیست؛ زیرا آزمایش خاک نشان داد که سطح جیوه ۱۰۰ برابر بیشتر از حد معمول بوده است.

منبع: خبرآنلاین

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید