۶ رفتار در فرزندان که والدین هرگز نباید به آن ها بی اعتنا باشند

۶ رفتار در فرزندان که والدین هرگز نباید به آن ها بی اعتنا باشند

در ادامه این مطلب از مشکلات رفتاری رایج در میان فرزندان خواهیم گفت که بی اعتنایی والدین به آن ها می تواند خطرناک باشد.

کد خبر : ۱۶۷۹۱۸
بازدید : ۱۲۳

فرزند دار شدن و تجربه ی پدری و مادری فوق العاده است. اما آن هایی که صاحب فرزند شده اند می دانند که همیشه ساده نیست. پرورش فرزند زمان و انرژی زیادی می برد تا مطمئن شوید فرزندتان خوش رفتار، باسواد و به طور کلی سازگار با زندگی بار خواهد آمد.

در ادامه از مشکلات رفتاری رایج در میان فرزندان خواهیم گفت که بی اعتنایی والدین به آن ها می تواند خطرناک باشد.

۱- سکوت کردن در برابر اعمال بد دیگران

1-ab3bfb515aa30f89e744858ce7

باید تفاوت بین خبرچینی با حساس و با وجدان بودن را برای فرزندتان توضیح دهید. به علاوه، باید با آرامش به حرف های فرزندتان گوش دهید و از قضاوت کردن پرهیز کنید. بعد از آن، باید به او کمک کنید که موقعیت پیش آمده را درک کند تا هر دو بتوانید باهم راه حلی برای آن پیدا کنید.

۲- دعواهای خواهر و برادری

2-9f42535946b64197c50448c719

ریشه ی مشکل را پیدا کنید و حتماً فرزندان تان را از داشتن درگیری فیزیکی با یکدیگر منع کنید. به آن ها کمک کنید که احساس کنند با هم یک تیم هستند و به آن ها یاد دهید که دعواهایشان را منصفانه حل کنند. اهمیت احترام گذاشتن به احساسات یکدیگر را برای فرزندان تان توضیح دهید. سعی کنید به طور مرتب با هر کدام از آن ها وقت بگذرانید. این کار به حفظ گرما و صمیمیت میان اعضای خانواده کمک می کند.

۳- دزدی

3-d5f675552e89cb9128a09d3b1e

در این مورد داشتن برخورد مناسب اهمیت زیادی دارد. خونسردی خود را حفظ کنید. اگر فرزندتان برای اولین چیزی را از کسی دزدیده، انگیزه اش را پیدا کنید و برایش توضیح دهید که این کار کاملاً اشتباه است. بعد از آن از فرزندتان بخواهید که هر چه که بوده را به صاحبش بازگرداند و از او عذرخواهی کند. اگر دزدی ها ادامه پیدا کرد، حتماً از روانشناس کمک بگیرید. در غیر اینصورت، ممکن است این رفتار تبدیل به عادتی ماندگار شود.

۴- رفتار بی ادبانه با دیگران

4-2c22d859a4812aecebfec72ced

دلیل این رفتار فرزندتان را پیدا کنید. نحوه ی صحیح ابراز احساسات و خواسته های خود را به او یاد دهید. فرزندتان باید یاد بگیرد که خونسردی خود را حفظ کند و به حرف های دیگران گوش دهد. اگر بی ادبی های فرزندتان ادامه پیدا کرد، از امکانات و امتیاراتی که از آن ها برخوردار است، محرومش کنید.

۵- دروغگویی

5-9d4f72527d9f6552209e7aa69e

از کوره در نروید. اهمیت راستگویی و اعتماد در روابط را برای فرزندتان توضیح دهید. یک تنبیه مناسب پیدا کنید که به فرزندتان یاد دهد دروغگویی عمل پذیرفتنی ای نیست. اگر دروغگویی فرزندتان ادامه پیدا کرد، می تواند نشانه ی مشکلات جدی تری باشد. در چنین موردی، حتماً از روانشناس کمک بگیرید.

۶- نق زدن

6-2767f15416aa22cb95871e50a1

سعی کنید خونسردی خود را حفظ کنید. به فرزندتان یادآوری کنید که باید با صدای عادی صحبت کند. اگر این رفتار او ادامه پیدا کرد، باید توجه شوید که چه مشکلی در رابطه ی شما و فرزندتان وجود دارد. ممکن است لازم باشد درباره ی این مسأله با فرزندتان صحبت کنید.

منبع: روزیاتو

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید