تصاویر/دستاوردهای سانگیانگ در ژنو
سانگیانگ هم برای رفع این نگرانی مانند بسیاری از رقیبانش ادعا میکند 80 درصد از شارژ این خودرو- با استفاده از دستگاههای شارژ سریع- در کمتر از 10 دقیقه یا حتی نیمی از این زمان پر خواهد شد.
کد خبر :
۵۲۶۱۶
بازدید :
۱۵۱۱
سانگیانگ هم برای رفع این نگرانی مانند بسیاری از رقیبانش ادعا میکند 80 درصد از شارژ این خودرو- با استفاده از دستگاههای شارژ سریع- در کمتر از 10 دقیقه یا حتی نیمی از این زمان پر خواهد شد.
دنیای خودرو حول قدبلندهایی دور میزند که خود را برای ورود به دنیای الکتریکیها آماده میکنند و خودروسازان بزرگ دنیا در این راه وارد چالشی رقابتی با یکدیگر شدهاند. با این وجود آنها بیش از ساخت خودروهای الکتریکی "کانسپت"های خوش رنگ و لعاب را رقم زده و به قدرتنمایی پرداختهاند.
سانگ یانگ نیز که قصد ندارد از رقبای بزرگ و همترازش در غرفه خود در نمایش ژنو به معرفی یکی از همین الکتریکیهای قدبلند پرداخت و آن را با نام e-SIV به جهانیان معرفی کرد.
خودرویی که براساس انتظارها با تغییراتی اساسی به عنوان یک نسخه تولیدی حدود سال 2020 توسط مشتریان قابل سفارش و خرید خواهد بود.
بسیاری از کارشناسان ارائه نسخهای پلاگین هیبرید از این خودرو را دور از انتظار نمیدانند. خودروهایی که موتوری با قدرت معادل 188 اسببخار و با باتریهای 62 کیلووات ساعتی ارائه خواهند شد. این اعداد میتواند خودرو را با یک بار شارژ در فاز الکتریکی بیش از 400 کیلومتر پیش برد.
شارژ در یک خودروی الکتریکی مسئله مهمی است. برای درک این اهمیت تنها کافیست زمانی را به یاد آورید که منتظر یک زنگ مهم هستید، باید یک ایمیل کاری پراهمیت را ارسال کنید یا درخواست اسنپ بدهید و بدون دسترسی به منبع برق یا شارژر، گوشی یا گجت الکتریکیتان بیشارژ و خاموش میشود. سانگیانگ هم برای رفع این نگرانی مانند بسیاری از رقیبانش ادعا میکند 80 درصد از شارژ این خودرو- با استفاده از دستگاههای شارژ سریع- در کمتر از 10 دقیقه یا حتی نیمی از این زمان پر خواهد شد.
کانسپت e-SIV همانطور از نامش بر میآید یک نمونه منحصربهفرد است و نسخه دیگری از آن وجود ندارد، بنابراین طبیعی است که سانگیانگ در طراحی داخلی این مدل خساست به خرج ندهد و برای نمایش این خودرو در نمایشگاه استراتژیک و پرزرق و برقی مانند ژنو، یک صفحه نمایش دیجیتالی سراسری را برای کابین e-SIV خود به کار برد؛ چیزی که قطعا در نسخه تولیدی سال 2020 انتظار نمیرود.
خودرو صدای شما را شناسایی خواهد کرد. درون کابین با وجود دکمههای کم، قابلیتهای زیادی را از خود نشان میدهد، خودرانی سطح 2، حسگرها، سامانه قدرتمند تهویه، ناوبری پیشرفته ماهوارهای از تواناییهایی به نمایش درآمده در این کانسپت هستند.
اما این خودرو تنها جذاب غرفه سانگیانگ در نمایشگاه خودرویی سوئیس 2018 نبود. این شرکت کرهای در ژنو با ارائه پیکآپی به نام رکستون اسپورت توجه بسیاری را به خود جلب کرد. نام رکستون از پلتفرم به کار رفته در این خودرو گرفته شده و احتمالا با نام تجاری پیکآپ موسو در بازار اروپا عرضه خواهد شد.
سانگیانگ تلاش کرده یه پیکآپ لوکس را ارائه کند تا بتواند سهمی از بازار این کلاس در اروپا را به دست آورد.
صفحه نمایشگر 8 اینچی، کارپلی اپل، گرمکن و سردکن روی صندلیها، رینگهای 17 تا 20 اینچی، سامانههای کمکی راننده و طیف وسیعی از گزینهها روی این خودرو به کار خواهند رفت.
۰