۶ توصیه که بین کار و زندگی خانوادگیتان تعادل برقرار کنید
اینکه بیاموزیم چطور در کار و زندگی تعادل ایجاد کنیم اولویت بزرگی در زندگی است. همهی کارآفرینان میدانند که ساعات روز برای کارشان کافی نیست. زندگی کاری در نوبنیادها میتواند زمانبندی روزانهی کارآفرینان را تحت تاثیر قرار دهد، اما موضوعی که برخی ار کارآفرینان گاه فراموش میکنند این است که تنها آنها نیستند که برنامهریزی، مسئولیت، و نیازهایی دارند. آنها خانواده دارند. زندگی بیرون از دنیای کسب و کار و ماجراجویی در جریان است.
کد خبر :
۱۵۱۵۷
بازدید :
۲۱۲۷
اینکه بیاموزیم چطور در کار و زندگی تعادل ایجاد کنیم اولویت بزرگی در زندگی است. همهی کارآفرینان میدانند که ساعات روز برای کارشان کافی نیست. زندگی کاری در نوبنیادها میتواند زمانبندی روزانهی کارآفرینان را تحت تاثیر قرار دهد، اما موضوعی که برخی ار کارآفرینان گاه فراموش میکنند این است که تنها آنها نیستند که برنامهریزی، مسئولیت، و نیازهایی دارند. آنها خانواده دارند. زندگی بیرون از دنیای کسب و کار و ماجراجویی در جریان است.
ما به عنوان یک زوج کارآفرین و غیرکارآفرین به خوبی میدانیم که هیچکس به خودی خود در برقراری تعادل بین کار و زندگی کامل نیست. مثل بیشتر زوجها اغلب در این مورد بحث میکنیم که چه طور به بهترین نحو وقتمان را تقسیمبندی کنیم تا در هر دو بعد زندگی و کار انرژی کافی داشتهباشیم. تجربه به ما نشان داده است که چه طور جادهای دو طرفه را برای کار و زندگی بسازیم. در اینجا شش راه به کارآفرینان معرفی میکنیم که در برقراری تعادل بین کار و زندگی آنها را بینیاز میسازد.
۱.فوق برنامه داشته باشید.
چه استراحت کاری شما سه ساعت چه فقط پانزده دقیقه باشد، حتما این زمان را برای ارسال پیام و تلفن به خانواده یا فرد مهم زندگی خود اختصاص دهید. اینکه همسر شما یا افراد خانواده شما بدانند زمانی را در روز به آنها اختصاص میدهید، امید بیشتری خواهند داشت.
اما واقعگرا باشید! هیچ چیز بدتر از عمل نکردن به قولها نیست. حتی اگر تنها میتوانید مدت کوتاهی را به صرف غذا یا نوشیدنی با آنها بپردازید بهتر از هیچ است.
۲.زندگی خانوادگی و کار را از هم تفکیک کنید.
زمانی را که به فراغت از کار اختصاص میدهید، به کار فکر نکنید. هر دو دقیقه یکبار تلفن و ایمیل خود را چک نکنید که ببینید چه روی داده است. این بسیار مهم است که دقیقا روی همان کاری تمرکز کنید که در حال انجامش هستید.
علاوه بر این چنانچه در خانه کار میکنید و مکانی را در منزل به محیط کاری خود اختصاص دادهاید، مراقب باشید که حد و مرز بین زندگی کاری و خانوادگی را حتما حفظ کنید.
۳.همواره موضوعات کاری را با خانواده به اشتراک بگذارید.
ارتباطات کلید برقراری درک و قدرشناسی است. مطمئن شوید که هر چند وقت یکبار در خانه در مورد پروژههایی که در دست دارید، اهداف آینده و دورنمای شرکت خود صحبت میکنید. حتی موفقیتها و منازعات هر روز خود را با خانوادهتان در میان بگذارید.
اینکه خانواده خود را در جریان فراز و نشیبهای مسیر کاری خود قرار میدهید، باعث میشود آنها نیز در این مسیر با شما همراه شوند (که این بهتر از حس نادیده گرفتن است).
۴.اما مهم است بدانید صحبت از کار را کجا متوقف کنید.
سفر کارآفرینی و شروع تجارت وقت زیادی از شما میگیرد، (و در حالت خوبش) خانواده و دوستان شما اینطور فکر نمیکنند. همانطور که در بالا اشاره شد، اینکه آنها را در دنیای خود شریک کنید امری مهم است اما در عین حال دانستن حد این موضوع نیز حائز اهمیت است.
در خانه و موقعیتهای اجتماعی صحبتهای غیر از کاری را خودتان مطرح کنید. این امر نهتنها باعث میشود دوستان و اعضاء خانوادهتان با شما بیگانه نباشند بلکه یک ترمز فکری نیز برای شما خواهد بود.
۵.ارزش صبور بودن را بیاموزید. (و صبوری را از دیگران نیز بخواهید)
همه میدانند که زندگی نوبنیادها و کارآفرینی یک مکندهی وقت و انرژی است (که کارآفرینان با خوشحالی آن را پذیرفتهاند). چیزی که بسیاری افراد و خصوصا اطرافیان نمیدانند تداوم آن در زندگی نوبنیاد زمانی است که سفر خود را دو، سه یا حتی پنج سال است آغاز کردهاید. ارزش صبر را بیاموزید و بدانید برای دیگران زمان میبرد که خود را با نیازهای شما تطبیق دهند و آن را قبول کنند. در عین حال از دوستان و خانوادهی خود بخواهید که صبور باشند. اگر آنها درک نمیکنند درمانده نشوید، این را چالشی برای خود در نظر بگیرید تا عقاید و اهداف تان را بهتر با آنها در میان بگذارید.
۶.در مورد نیازها با صراحت صحبت کنید.
کارآفرینی سفری ویژه است و کارآفرینان ترسها، دردسرها و اهداف منحصر به فرد خود را دارند. برای اطمینان از اینکه شما و اطرافیان شما حمایت یکسان را بده بستان میکنید، در مورد نیازها با صراحت صحبت کنید.
شاید برای سلامت فکری شما لازم باشد که به منزل بروید و در مورد استرسهای ناشی از زندگی کاری نوبنیاد خود صحبت کنید؛ شاید ترجیح میدهید به منزل بیایید و کاملاً ذهنتان را از کار تخلیه و قطع کنید. نیازهای شما هر چه که هست، آنها را صادقانه بازگو کنید و اما در عین حال بر این امر واقف باشید که خانواده و دوستان ما نیز نیازهایی دارند. اینکه یک گفتوگوی دو جانبه در مورد نیازها داشته باشیم به ما هر دو طرف کمک میکند تا به توافقی دوجانبه در جهت تامین نیازهای همه باشند.
علاوه بر این کارآفرینی میتواند سفری یکنفره و طاقتفرسا باشد که راهحلی کارگشا برای تعادل مداوم بین کار و زندگی نداشته باشد. گرچه ممکن است پندهایی که حاصل تجربیات ما بود و در بالا ذکر شد، به درد همه نخورد، اما میتواند جرقهای از ایدهها و صحبتهای امیدبخش ایجاد کند و شما را در یافتن آداب مختص به خودتان یاری میکند.
منبع: بازده
۰