(تصاویر) بیوگرافی، عکس ها و زندگی شخصی خیام وقار کاشانی

(تصاویر) بیوگرافی، عکس ها و زندگی شخصی خیام وقار کاشانی

خیام وقار کاشانی بازیگر جوان ایرانی زاده ۱ مرداد ۱۳۶۰ می باشد. وی دارای لیسانس بازیگری از دانشکده هنر و معماری است.

کد خبر : ۲۰۱۶۸۹
بازدید : ۱۰۷۹
خیام وقار کاشانی ضمن تحصیل در دانشگاه مدتی عضو هیئت امنای انجمن نمایش در کاشان و مسئول روابط عمومی بود .

چکیده از از بیوگرافی خیام وقار کاشانی

نام: خیام وقار کاشانی
تاریخ تولد: 1360
تحصیلات: لیسانس بازیگری
زمینه فعالیت: تئاتر - بازیگری
وضعیت تاهل: متاهل
فرزند: باران

بیوگرافی خیام وقار کاشانی

خیام وقار کاشانی بازیگر جوان ایرانی زاده ۱ مرداد ۱۳۶۰ می باشد. وی دارای لیسانس بازیگری از دانشکده هنر و معماری است. خیام وقار کاشانی زاده کاشان است. او در خانواده پنج نفره بزرگ شده و دارای یک برادر و یک خواهرمی باشد. خیام وقار سالها پیش ازدواج کرده و دارای یک دختر به نام باران می باشد.

75چ

عکس های خیام وقار کاشانی

خیام وقار کاشانی برای ارتقا کار و حرفه اش از کاشان به تهران مهاجرت نمود و سالن تئاتری به اسم باران را جهت انجام فعالیت های هنری تأسیس کرد. او از آن پس به طور جدی تئاتر را ادامه داد و در چند جشنواره کارهایش مورد توجه قرار گرفت.

76

خیام وقار کاشانی و دخترش باران

بخشی از مصاحبه خیام وقار کاشانی

از چه زمانی وارد عرصه تئاتر شدید؟

من متولد شهر کاشان هستم و از سال 76 کار تئاتر را از آنجا آغاز کردم و سال 79 وارد دانشگاه شدم در واقع پیش از این که وارد دانشگاه شوم فعالیت مستمری در تئاتر داشتم، جوان و پر انرژی بودم جشنواره برپا می کردیم حتی مدتی عضو هیئت امنای انجمن نمایش در کاشان بودم و زمانی هم مسئول روابط عمومی شدم. سالهای76 و 79 سالهای خیلی خوبی برای من بود و به وضوح می توان گفت که تئاتر در آن سال ها به ویژه در کاشان روزهای خوبی را سپری می کرد.

77

تصاویر خیام وقار کاشانی

هنگامی که از کاشان به تهران آمدید از کجا شروع و وارد عرصه حرفه ای تئاتر شدید؟

من سال 79 با قبولی دانشگاه در رشته بازیگری وارد تهران شدم البته پیش از سال 79 هم در کاشان 8 کار داشتم که اجرای عموم رفته بود و آرام آرام جذب گروههای تئاتر شدم و نخستین کارهایم با هادی مرزبان بود که در ان کارهای شلوغ من هم جز سیاه لشکرهایی بودم که میرفتم و میامدم. پس از مدتی مدیر صحنه و دستیار صحنه هادی مرزبان شدم و همینطوری ادامه دادم.

ورود به عرصه حرفه ای در تهران کار سختی بود؟

خیلی دشوار بود و فکر میکردیم در کاشان برای خودمان کسی هستیم ولی هنگامی که تهران آمدم گویی قطره ای بودم در بین اقیانوس و خیلی باید دست و پا میزدیم که به حق هم خیلی تلاش کردم و با افتخار میگویم که از همان سیاه لشکری آغاز کردم و آرام آرام دیگر اساتید کارهایمان را دیدند و در آن دوره بیش ترین کارهایم با کارگردانهایی چون هادی مرزبان، فرزانه کابلی، سهراب سلیمی بود.

78

عکس کودکی خیام وقار کاشانی

زندگی در کاشان راحت تر است یا در تهران؟

به طور حتم زندگی در کاشان خیلی راحت تر است چراکه گرفتاری و مسائل در تهران زیاد است ولی شغل ما و کار ما انگار جایی به جز تهران نمیتواند ادامه داشته باشد. فرهنگ سازی برای مردم تهران برای دیدن تئاتر و وجود دانشگاههای تئاتر در تهران سبب شده که تئاتر اغلب مختص تهرانی ها باشد.

از چه سالی کارگاه تئاتر راه انداختید یا بهتر بگیم وارد عرصه بخش خصوصی در تئاتر شدید؟

از سال 89 من یک ساختمان 60 متری را به کارگاه تئاتر تبدیل کردم تعدای هنرجوی هم داشتیم و فروردین سال92 سالنی با 38 صندلی راه انداختیم ولی متاسفانه سال 93 مهلت اجاره ما تمام شد همچنین در ان کارگاه کوچک هنرجویان با استعدادی حاضر بودند که من تلاش کردم با اساتید برجسته آن ها را به نتیجه ای برسانیم یا فرصت اجرای عموم به آن ها بدهیم  و از ابتدای همان سال هم «فهیمه امن زاده» به ما پیوست و با هم شریک شدیم.

79

تصاویر خیام وقار کاشانی

80

باران دختر خیام وقار کاشانی

کدام نقطه از زندگی تون سبب شد که در تئاتر شناخته شوید؟

پایانامه های دانشگاهی فرصت بسیار خوبی بود تا خودت را نشان دهید و حدود 30 تا 35 پایانامه برای بچه ها بازی کردم چراکه اساتید پایانامه ها را میدیدند و آن ها خیلی تأثیر بسیاری بر روی کار من داشت تا بتوانم وارد حیطه ی حرفه ای تئاتر بعنوان بازیگر شوم.

81

خیام وقار کاشانی و فهیمه امن زاده

82

عکس های اینستاگرام خیام وقار کاشانی

آثار خیام وقار کاشانی

مجموعه تلویزیونی دلدار، سریال پنجمین خورشید، شاید برای شما اتفاق بیفتد، عملیات ۱۲۵، خانه ی دوستی، زندگی از نو، خانواده ی دکتر ماهان، بچه مهندس 3،فیلم سینمایی تابو، فیلم سینمایی کار کثیف ، فیلم کوتاه هشتگ ساعت چهار، فیلم کوتاه پل از آثار این هنرپیشه است.

منبع: بیتوته

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید