(تصاویر) بیوگرافی، عکس های شخصی و زندگی خصوصی علی طالب لو
علی طالب لو بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینما بوده و از سال ۱۳۴۸ تاکنون مشغول به فعالیت است. از جمله کارهای مشهور او میتوان به مجموعه یوسف پیامبر، پس از باران، نرگس و ستایش اشاره کرد.
اگر از مخاطبان سریال یوسف پیامبر به کارگردانی فرجالله سلحشور یا سریال پس از باران بودهاید، حتما علی طالب لو را میشناسید. این هنرمند از بازیگران خوب سینما و تلویزیون است که تاکنون در چندین مجموعه تلویزیونی و فیلم سینمایی ایفای نقش کرده است. در این مطلب بیوگرافی کامل علی طالب لو آورده شده است؛ با ما باشید.
بیوگرافی علی طالب لو
شروع فعالیت هنری
هنرمند پیشکسوت علی طالب لو از سال ۱۳۴۸ تاکنون مشغول به فعالیت در عرصه بازیگری است. او در سال ۱۳۴۸ وارد هنرکده آناهیتا میشود و زیر نظر مهین اسکویی در رشته بازیگری مشغول به هنر آموزی میشود. وی پس از ۴ سال در سال ۱۳۵۲ فارغالتحصیل میشود و فعالیت بازیگری و کارگردانی تئاتر خود را شروع میکند.
آقای طالب لو اولین تجربه سینمایی خود را با فیلم «شبهای گلوبندک» و «پاپلی جان» در سالهای پیش از انقلاب کسب کرده است؛ وی همچنین در سال ۱۳۶۳ با حضور در سریال “طاق نصرت” به کارگردانی هاشم محمدزاده، حضور در تلویزیون را تجربه کرد.
علی طالب لو در ستایش ۳
سریال یوسف پیامبر
گلایه از سینما و تلویزیون
علی طالب لو در مورد کم کاری اخیر خود گفته است: “ متأسفانه به دلیل ارتباطاتی که در عرصه بازیگری به وجود آمده است، ما فراموش شدیم. در سه سال گذشته هیچ فعالیتی در عرصه بازیگری نداشتم و آخرین کارم یک تله فیلم بود که اردیبهشت ماه سال ۹۱ در آن نقشآفرینی کردم. بسیاری از هنرمندان پیشکسوت که سالهای سال در حیطه بازیگری فعالیت کردند، امروز فراموش شدهاند. زمانی که ما در عرصه بازیگری فعالیت میکردیم، هیچ گونه امکاناتی وجود نداشت و فیلم و سریالها به وسعت امروز نبود. سختیهای زیادی را تحمل کردیم، اما حالا که تلویزیون به لحاظ وسعت آثار به یک دنیا تبدیل شده است، هیچ جایی برای فعالیت ما در عرصه بازیگری وجود ندارد. ”
وی همچنین افزود: “ کم کاری من و امثال من به شرایط حاکم بر فضای کار بازیگری برمیگردد. شرایطی که همه چیز را تحت تاثیر قرار داده و اکثر بازیگران قدیمی را مهجور کرده و به حاشیه رانده است. هر بازیگری دوست دارد بازی کند.
بازیگری حرفه ماست و بدون شک همه ما برای بازی دلتنگ هستیم، اما پیشنهادات به شدت کم شده و یا اگر پیشنهادی هم باشد، پیشنهاد مفید و قابل توجهی نیست. به طور مثال وقتی سریالی چهل قسمت دارد و از ما فقط برای یک اپیزود دعوت میشود، من نوعی نمیتوانم آن طور که باید توانایی خود را به نمایش بگذارم. وقتی در یک مجموعه بلند دو سکانس به شما بدهند ترجیح میدهی که کار نکنی. “
آقای طالب لو با گلایه از وضعیت سینمای این روزها اضافه کرد: “ وضعیت بازیگری و سینمای ایران نیاز به بررسی بسیار جدی دارد. من شاید بازی نکنم، اما در عرصه بوده و نقد و نظرات را کامل مطالعه میکنم. متاسفانه فضای سینمای ایران به هیچ عنوان سالم نیست و باید به صورت جامع این مسائل را پیگیری کرد. “
توصیه به علاقمندان به بازیگری
این هنرمند پیشکسوت به علاقمندان بازیگری و کسانی که قصد ورود به این عرصه را دارند توصیه میکند: “ برای فعالیت در بازیگری تنها علاقه کافی نیست. زمانی که من در تئاتر فعالیت میکردم، استاد علی نصیریان به ما گفت: «در کارهای هنری نباید به جنبه اقتصادی تکیه کرد و از طریق هنر نمیتوان امرار معاش کرد»، اما ما گوش نکردیم. به جوانان توصیه میکنم به بازیگری به عنوان یک شغل نگاه نکنند و نیازهای اقتصادی خود را از جای دیگری تأمین کنند، چون هیچ گونه امنیت مالی در این حرفه وجود ندارد. “
فعالیتهای هنری
سینما
- صله سحر (۱۳۹۴)
- بی تو تنهایم (۱۳۸۰)
- در سرزمینی دیگر (۱۳۷۵)
- مرد پنجم (۱۳۷۳)
تلویزیون
- فصل سوم ستایش (۱۳۹۷ – سعید سلطانی)
- یوسف پیامبر (۱۳۸۷ – فرجالله سلحشور)
- پس از باران (۱۳۷۹ – سعید سلطانی)
- سایه همسایه (۱۳۶۴-۱۳۶۵ – اسماعیل خلج)
- روزها و حکمتها (۱۳۷۲ – بهرام شاهمحمدلو)
- فردا دیر است (۱۳۷۶-۱۳۷۷ – حسن فتحی)
- صید در پی صیاد (۱۳۷۵-۱۳۷۴ – صادق هاتفی)
- سیاه، سفید، خاکستری (۱۳۷۵-۱۳۷۶ – سیامک شایقی)
- کژدم ۳۳ (۱۳۷۹ – مهدی شمسایی)
- گمشده (۱۳۷۷ – مسعود نوابی)
- چهل سرباز (۱۳۸۶ – محمد نوریزاد)
- یک حرف از هزاران (۱۳۷۲ – جهانگیر صمیمیفرد)
- نیمه پنهان ماه (۱۳۷۳ – خسرو ملکان)
- مسافر زمان (۱۳۸۲ – مسعود نوابی)
- دانشسرا (۱۳۸۰ – محمد عمرانی)
- بازی در آئینه (۱۳۷۷ – علی بیابانی)
- بوی خاک (۱۳۷۸ – علی بیابانی)
- راز یک خزان (۱۳۷۷ – فرامرز باصری)
- اینجا، خانه ما (۱۳۷۸ – محمد جاوید مهتدی)
- جوانی (۱۳۸۰ – سعید سلطانی)
- دردسر بزرگ (۱۳۷۸ – رحیم مرتضیوند، علی عبدالعلیزاده)
- وکیل محله (۱۳۷۹ – اسماعیل میهندوست)
- نرگس (۱۳۷۷ – شاپور قریب)
- ماه آتش (۱۳۷۷ – اسماعیل میهندوست)
- جادههای سبز شمالی (۱۳۷۹-۱۳۸۰ – عباس رافعی)
- دوست (۱۳۷۷ – عبدالرضا اکبری)
- پروندههای مجهول (۱۳۸۰ – جمال شورجه)
منبع: ستاره