(تصاویر) بیوگرافی، عکس های شخصی و زندگی خصوصی سینا سرلک
سینا سرلک، خواننده موسیقی سنتی و پاپ ایرانی، متولد ۶ آبان ۱۳۶۱ است. تیتراژ پایانی چندین مجموعه تلویزیونی و سینمایی با خوانندگی او همراه بودهاست.
کمتر کسی است که تیتراژ سریال خانهای در تاریکی به کارگردانی سعید سلطانی و تهیهکنندگی اسماعیل عفیفه را به یاد نداشته باشد؛ خواننده این تیتراژ کسی نیست جز سینا سرلک که امروزه یکی از خوانندگان خوب موسیقی پاپ و سنتی کشور است. این خواننده اخیرا طرفداران زیادی پیدا کرده و شما در ادامه میتوانید بیوگرافی کامل او را بخوانید.
بیوگرافی سینا سرلک
سرلک خواننده سرشناس موسیقی سنتی ایرانی، متولد ۶ آبان ۱۳۶۱ در الیگودرز واقع در استان لرستان است. وی فارغ التحصیل دانشکده هنرهای زیبا از دانشگاه تهران بوده و علاوه بر خوانندگی ساز هم مینوازد. وی متاهل است و در سال ۱۳۹۰ ازدواج کرده و یک دختر به نام ساغر دارد.
شروع فعالیت هنری
سرلک موسیقی را از دوران کودکی تحت نظارت پدرش (بهرام سرلک که مسئول امور فرهنگی شهرستان الیگودرز و محقق موسیقی بختیاری بوده) و با ملودیهای بختیاری شروع کردهاست. او گفته که در سن شش سالگی با صدای تار پدرم به وجد آمدم و همزمان با نواختن پدر، من با او زمزمه میکردم و مادرم که متوجه این زمزمههای من شده بود پدرم را از موضوع آگاه کرد؛ پدر هم آموزش موسیقی به من را آغاز کرد. من در سن ۷ سالگی، در سال ۱۳۶۷ یک ترانه محلی در سریال شاخه طوبی که از شبکه یک پخش میشد را خواندم.
وی پس از آن به صورت جدیتری به موسیقی پرداخت و از همان کودکی نواختن تمبک را نزد اساتیدی، چون حسن جزایی و جمشید محبی فرا گرفت و به مدت ۶ سال از تجربیات ناصر فرهنگفر بهره برد. سینا مدتی نیز به فراگیری ساز نزد استاد کیوان ساکت مشغول بود.
این خواننده محبوب، تاکنون آلبومها و تک آهنگهای بسیاری از خود منتشر کردهاست. همچنین مدتی خواننده ارکستر ملی ایران به رهبری فرهاد فخرالدینی بود و زمانی که نادر مشایخی به عنوان رهبر در ارکستر سمفونیک تهران فعالیت داشت، با این ارکستر همکاری میکرد. علاوه بر آن او با ارکستر ملل به سرپرستی پیمان سلطانی و گروه پایور نیز همکاریهایی داشتهاست.
سرلک در نهمین جشنواره فجر در سال ۱۳۷۲ (در سن یازده سالگی) توانست در رشته آواز و تمبک مقام اول را کسب کند. همچنین در سال ۱۳۸۲ از طرف سازمان ملی جوانان به عنوان جوان نمونه در حوزه هنر انتخاب شد.
شاگردی نزد استاد شجریان
یکی از نوازندگان مشهور ساز دوتار، حاج قربان سلیمانی، سینا را به استاد محمدرضا شجریان معرفی میکند و محمدرضا شجریان او را به شاگردی قبول میکند؛ سینا به مدت ۸ سال ردیفهای آوازی و تکنیکهای صداسازی را نزد استاد آواز ایران فرا میگیرد. کلاسهای آواز استاد شجریان هر سهشنبه برگزار میشد و سینا در هر شرایطی به همراه پدر یا مادرش از الیگودرز به تهران میآمد تا در کلاسهای محمدرضا شجریان شرکت کند. او در مدت ۲ سال جملهبندیهای تحریری در موسیقی سنتی و دستگاهی را تحت نظر استاد شجریان آموخت؛ تکنیکهای «چکشی»، «بلبلی»، «دوتایی»، «تکی»، و تحریرهای «بالارونده» و «مخفی» از مواردی بود که وی از استاد آواز ایران فراگرفت.
به شهرت رسیدن سرلک
این خواننده با تکنیک، علاوه بر آلبومهایی که برای مخاطبان خود منتشر کرد، بیشتر به خاطر خوانندگی در تیتراژ دو سریال معروف خانهای در تاریکی در سال ۱۳۸۲ و سریال مرده متحرک در سال ۱۳۸۴ به شهرت و محبوبیت رسید. وی همچنین در سریال شهرزاد آهنگی به یاد ماندنی با همکاری محسن چاووشی از خود بر جای گذاشت. او به تازگی با خوانندگی برای فیلم “زیر سقف دودی” نیز خود را بیش از پیش به مخاطبان نشان دادهاست.
لازم به ذکر است که وسواس سرلک در انتخاب شعر و موسیقی، یکی دیگر از دلایل استقبال مردم از کارهای فاخر او است. وی برای قطعات خود شعری را انتخاب میکند که هم مفهوم زیبایی داشته باشد و هم در ترکیب با موسیقی روی آهنگ خوب سوار شود.
سرقت ادبی او و شکایت اردلان سرفراز
علایق موسیقایی
او معتقد است که برای پیشبرد موسیقی، حضور همه نوع سبکی لازم است و گفته است که من همه نوع موسیقی گوش میکنم. همچنین خاطر نشان کرده که دلیل توجه بیش از اندازه جوانها به موسیقى پاپ را چیزى جز آسان بودن آن نمیداند.
اقامت آمریکا
سینا در این باره گفته است: من شش – هفت سالی است که اقامت آمریکا را گرفتهام؛ بعد از گرفتن اقامت آمریکا در کارم بسیار مصممتر شدم؛ آشنایی، لمس و بررسی هنر موسیقی در جوامعی مثل آمریکا برای من اتفاقات جالب توجه زیادی را در پی داشت و تجربیات و درسهای زیادی را در آمریکا آموختم.
کنسرت
سرلک معتقد است که یک خواننده ابتدا باید آلبومهای متعددی را به مخاطبان ارائه کند و سپس کنسرت برگزار کند تا مردم با ذوق و شوق بیشتری به سمت اجرا بروند. همچنین وی گفتهاست: متاسفانه مشکل عمدهای که در موسیقی اصیل برای برگزاری کنسرت وجود دارد، نبود حامی مالی است و این در حالی است که برای موسیقی پاپ حامیان مختلفی سرمایهگذاری میکنند. ما نمیگوییم موسیقی پاپ بد است، اما فراموش نکنیم موسیقی اصیل که از تمدن چند هزار ساله ایران برآمده، به گردن فرهنگ و هنر این سرزمین حق دارد.
اهداف آینده
او از آینده خود میگوید: در مورد آینده فکر میکنم، ولی همیشه اعتقاد داشتهام که کسی موفق است که در زمان حال زندگی کند. من شتابزدگی و تعجیلام در کارها به خاطر این است که زمان را از دست ندهم. اعتقاد دارم اگر عنصر زمان را از دست بدهی، میتوانی خیلی عقب بیفتی و آن اتفاقاتی که قرار است بیفتد، دیگر نخواهد افتاد.
احیای موسیقی بختیاری
این خواننده که در حال حاضر در تلاش برای پیشرفت فنون آوازی است، یکی از آرزوهای بزرگ خود را پویایی موسیقی بختیاری در دستگاههای موسیقی سنتی معرفی میکند. این همان چیزی هست که استاد او، شجریان، در جلسه اول تعلیم آواز با او طی میکند. “به شرطی آواز ایرانی را به تو میآموزم که موسیقی بختیاری را حفظ کنی”
سینا در طی این سالها اضافه بر اجرا و بازخوانی قطعات کلاسیک، بخشهایی از موسیقی سرزمین خود را نیز اجرا کرده است. همچنین او اخیرا در تیتراژ سریالهایی دو قطعه از ترانههای بختیاری را با ارکستر بازخوانی کرده که مورد استقبال بسیاری از مخاطبان قرار گرفتهاست. این خواننده جوان امیدوار است که با رجوع به موسیقی بختیاری موسیقی دستگاهی را غنا بخشد. وی در این باره گفته : به عنوان جوانی که نماینده سرزمین بختیاری است نمیخواهم فرهنگ قومم از بین رود و به احیاء آن فکر میکنم.
آلبوم ها
- ۱۳۸۸؛ راه و ماه
- ۱۳۸۸؛ رومی
- ۱۳۸۸؛ بیگاه
- ۱۳۸۸؛ یکیست
- ۱۳۸۸؛ رومی ۲
- ۱۳۸۸؛ تیام (به گویش بختیاری – چشمهایم )
- ۱۳۸۹؛ پریچهره
- ۱۳۸۹؛ فرزند ایران
- ۱۳۸۹؛ افسانه عشق
- ۱۳۸۹؛ منطق عشق
- ۱۳۸۹؛ فکر و فریاد
- ۱۳۹۰؛ بوی مهر
- ۱۳۹۱؛ فردای دگر
- ۱۳۹۱؛ ظهیر (عاشقانه لیلی و مجنون)
- ۱۳۹۱؛ موج سودا
- ۱۳۹۱؛ کوک کولی
- ۱۳۹۱؛ رومی ۳
- ۱۳۹۲؛ بی منت می
- ۱۳۹۲؛ کی میرسد بابان
- ۱۳۹۳؛ اشکی در گذرگاه تاریخ
- ۱۳۹۳؛ زیر باران
- ۱۳۹۳؛ جرس
- ۱۳۹۴؛ دلبر طناز
- ۱۳۹۴؛ جرس
- ۱۳۹۵؛ در بند تو آزادم
- ۱۳۹۷؛ مجنون زمانه
تک آهنگ ها
- تنها امید زندگی؛ برای مجموعه شهرزاد
- کجا برم؛ به صورت دو صدایی با محمدرضا گلزار به عنوان تیتراژ سریال ساخت ایران ۲
- بهار؛ انتشار در اردیبهشت ۹۸
منبع: ستاره