(تصاویر) زندگی خصوصی، عکس های شخصی و بیوگرافی مهران مدیری و همسرش
مهران مدیری متولد ۱۸ فروردین ۱۳۴۶ در تهران، کارگردان، بازیگر، خواننده، مجری (دورهمی)، طراح صحنه و لباس، صداپیشه و تهیه کننده است. بیوگرافی مهران مدیری و همسر و دخترش شهرزاد و پسرش فرهاد را بخوانید. لقب مهران مدیری پدر طنز ایران است.
یکی از معروفترین و محبوبترین چهرههای سینما و تلویزیون مهران مدیری است تا آنجا که به او لقب پدر طنز ایران را داده اند. مهران مدیری کارگردان، بازیگر، طنزپردار، تهیه کننده و مجری خلاقی است که توانسته در سالهای کاری خود، شخصیتی خاص و جذاب از خود به نمایش بگذارد. شاید همین جذابیت و تاثیرگذاری موجب شدهاست که حواشی زیادی پیرامون وی و کارهای هنریاش شکل بگیرد. مجله نیوزویک در مقالهای، مدیری را بیستمین مرد قدرتمند سال ۲۰۰۹ در ایران نامید.
پرسشهای بسیاری درباره بیوگرافی و زندگی او مثل اینکه همسر مهران مدیری کیست و یا حاشیه زن همراه مهران مدیری در پاریس و … وجود دارد. اما مدیری در مقابل حاشیه ها سکوت کرده و زندگی خصوصی اش را خصوصی نگه داشته است.
بیوگرافی مهران مدیری
- نام: مهران
- نام خانوادگی: مدیری
- متولد: ۱۸ فروردین ۱۳۴۶
- پیشه: بازیگر، کارگردان، خواننده، تهیه کننده، طراح صحنه و طراح لباس
- سالهای فعالیت: ۱۳۵۳ تا کنون
- معروفترین آثار: سریالهای ساعت خوش، پاورچین، شبهای برره، مرد هزارچهره و برنامه دورهمی
- سبک: کمدی
- لقب مهران مدیری: پدر طنز ایران
- فرزندان: فرهاد و شهرزاد
زندگینامه مهران مدیری
مهران مدیری متولد ۱۸ فروردین ۱۳۴۶ در تهران، کارگردان، بازیگر، خواننده، مجری، طراح صحنه و لباس، مجری طرح، صداپیشه و تهیه کننده ایرانی است. از جمله مجموعههای تلویزیونی که وی در آنها کارگردان و بازیگر بوده میتوان سریالهای ساعت خوش، پاورچین، نقطهچین، شبهای برره، باغ مظفر، مرد هزارچهره، مرد دوهزارچهره، قهوه تلخ، ویلای من، شوخی کردم و در حاشیه را نام برد.
وی که آخرین فرزند خانواده ۶ نفری و چهارمین پسر خانواده است، از شانزده سالگی با تئاتر آشنا شد. در سال ۱۳۶۸ وارد رادیو شد و در داستان شب به مدت شش سال به گویندگی پرداخت.
خانواده مدیری
شهرزاد مدیری و فرهاد مدیری
مهران مدیری دارای دو فرزند به نامهای شهرزاد مدیری و فرهاد مدیری است. فرهاد مدیری که متولد ۱۸ اردیبهشت ۱۳۷۰ است، در هنرستان موسیقی درس خوانده و برای ادامه تحصیل به خارج از ایران رفته است. او هم در چهره و هم در شوخ طبعی به پدرش رفته است. او اهل ورزشهای رزمی است و اهل دفاع شخصی؛ با پدرش هم بیلیارد بازی میکند. با هم کنسرت نیز زیاد میروند.
فرهاد با اینکه در پشت صحنه برنامههای پدرش زیاد چرخیده اما تنها یک بار در برنامه جنگ ۷۷ جلوی دوربین رفته و نقش بچگی پدرش را بازی کردهاست و علاقه چندانی به بازیگری ندارد.
همیشه خانوادههای هنرمندان مشهور مجبورند با حواشی زندگی آنان کنار بیایند. فرهاد مدیری نیز معتقد است: «همه خانواده مجبورند این حاشیهها را تحمل کنند. هر کدام به اندازه خودشان. مسلما مادرم به این خاطر که پدر صدر است فشار بیشتری را تحمل میکند. اما این بار روی همه خانواده هست.»
شهرزاد مدیری فرزند دوم خانواده و متولد ۱۳۷۶ است. او در رشته مد و طراحی لباس درس میخواند و علاقهای به حرفه بازیگری ندارد اما در حوزه نقاشی و موسیقی نیز فعالیت میکند. شهرزاد مدیری شباهت فوقالعادهای به پدر خود دارد. او پیش از این چندان در رسانهها حضور نداشت تا اینکه در اکران خصوصی فیلم سینمایی “ساعت ۵ عصر” همراه با پدرش در مقابل دوربین عکاسان حضور پیدا کرد. وی به این شکل توانست فعالیت خود در حوزه مد را بر سر زبانها بیاندازد.
همسر مهران مدیری
همسر مهران مدیری نیز تاکنون در رسانهای حضور پیدا نکردهاست و عکس یا اطلاعات زیادی از او در دست نیست. گفته میشود در حوزه هنر و ادبیات تحصیل کرده، خانه دار است و گاهی برای دل خودش مینویسد. اسم فرهاد را هم مادرش انتخاب کرده و بعد از آن مهران مدیری زیاد از این اسم در شخصیتهای تلویزیونیاش استفاده کرده است.
عکس یک خانم هوادار با مهران مدیری که شباهتی با چهره شهرزاد دختر مدیری داشت باعث شد بسیاری تصور کنند که ایشان همسر مهران مدیری هستند. همچنین مدتی شایعه همسر دوم مهران مدیری در پاریس بر سر زبانها افتاد که با عدم پاسخ مدیری مواجه شد و البته بسیاری گفتند که زن همراه او مدیر برنامه های او بوده است.
موسیقی در خانه مدیریها
مهران مدیری علاوه بر بازگری و کارگردانی در حوزه موسیقی و خوانندگی نیز وارد شده است. مدیری صدای خوبی دارد و هربار آهنگی بیرون داده مورد استقبال قرار گرفته است. او تیتراژ برخی از کارهای خود مانند دورهمی و باغ مظفر را خودش خوانده است.
فرهاد مدیری نیز پیانو مینوازد و گاه برای پدرش ساز میزند تا او بخواند. فرهاد معتقد است پدرش استعداد بینظیری در موسیقی دارد.
فعالیت حرفهای و آثار مشهور مهران مدیری
پرواز ۵۷
پرواز ۵۷ مجموعه طنز تلویزیونی بود که در دهه فجر سال ۱۳۷۲ از شبکه یک پخش شد. این نخستین کار کارگردانی مدیری در یک سریال طنز تلویزیونی بود. پرواز ۵۷ را میتوان دومین نقطهٔ عطف مجموعههای طنز تلویزیونی پس از پیروزی انقلاب دانست. بازیگرانی مانند نصرالله رادش با بازی در این سریال وارد عرصه تلویزیون و طنز ایران شدند.
ساعت خوش
پس از ساخت و پخش مجموعه پرواز ۵۷، مهران مدیری ساخت سریالی دیگر را به نام ساعت خوش، با بازیگرانی نه چندان مطرح آغاز کرد که در سالهای ۱۳۷۲ و ۷۳ به صورت هفتهای یکبار از شبکه دو پخش میشد. این مجموعه شامل قطعات طنز کوتاه بود و نکته خاص آن متفاوت بودن آن با نوع طنزی بود که در آن زمان در صدا و سیما رایج بود و بسیار تکراری و یکنواخت شده بود. نوع نگاه مهران مدیری به طنز سبب مشکلاتی با برخی روزنامههای محافظهکار مانند کیهان شد. به هر رویه این مجموعه آغازگر حرکت جدید و معرفی بازیگران جدیدی مانند رضا عطاران در عرصه طنز شد.
تبدیل شدن بازیگران جوان ساعت خوش به ستارههای تلویزیون، چندان در آن برهه زمانی خوشایند مدیران تلویزیون نبود. ساعت خوش در اوج، یکمرتبه به پایان رسید. این تصمیم اتفاقی برای عوامل و بازیگران مجموعه هم عجیب بود.
قهوه تلخ در شبکه نمایش خانگی
پس از پخش سریال مرد دوهزارچهره در سال ۱۳۸۸، تصمیم مهران مدیری بر ساخت و پخش سریال جدیدی به نام قهوه تلخ برای صدا و سیما بود اما به دلایل نامعلوم با موافقت مسئولان صدا و سیما همراه نشد و از دلایل عدم موافقت به مسائل مالی، محتوا و داستان سریال اشاره شده است. سرانجام در شهریور ۱۳۸۹ این مجموعه با نام قهوه تلخ در شبکه نمایش خانگی توزیع شد. این سریال به موفقترین سریال شبکه نمایش خانگی تبدیل شد و به عنوان پرفروشترین سریال شبکه نمایش خانگی لقب گرفت.
سریال با ورود نیما زند کریمی، استاد دانشگاه در رشته تاریخ، شخصی که در زندگی خود با مشکلات مالی مواجه شده است، به برههای از تاریخ آغاز میشود. نیما که پس از مدتی به این نتیجه رسیدهاست که در ایران به تحصیلات مرتبط به تاریخ اهمیتی داده نمیشود، تصمیم میگیرد به طور کلی تاریخ را کنار بگذارد و کتابهای خود را به کتابخانه اهدا کند. در همین حین با دختری آشنا میشود که به تاریخ علاقهمند است و به پیشنهاد آن دختر به کاخی میرود، در آنجا قهوهای مینوشد که او را به گذشته میبرد.
ویلای مهران مدیری!
مهران مدیری باردیگر به سراغ شبکه خانگی رفت و این بار در سال ۱۳۹۱ سریال ویلای من را ساخت که البته به اندازه قهوه تلخ مورد استقبال قرار نگرفت. تیم بازیگران و سازندگان این مجموعه اشتراک زیادی با قهوه تلخ داشت. تولید این مجموعه با سرمایهگذاری مؤسسه فرهنگی «گلرنگ رسانه» از ۲۰ آبان ماه در منطقه ازگل کلید خورد.
داستان ویلای من دربارهٔ پیرمردی متمول و بیمار است که تا به حال ازدواج نکرده و هیچ فرزندی ندارد. وکیل درستکار او برای انجام روال قانونی انحصار وراثت با انتشار آگهی در روزنامه از کسانی که او را میشناسند میخواهد خود را معرفی کنند. همانند قهوهٔ تلخ، ویلای من هم از طریق شبکه نمایش خانگی پخش شد و به تعدادی از خریداران نسخهٔ اصلی این مجموعه، به قید قرعه جوایزی، از جمله سه ویلا در شمال ایران، اهدا شد.
انفجار «بمب خنده» در اینترنت
در نیمه دی ماه ۱۳۸۹ فیلمی از مهران مدیری در حال تقلید برنامههای ماهوارهای در فضای وب و همچنین بهصورت لوح فشرده منتشر شد که به سرعت به یکی از پربازدیدترین لینکها در محیط وب فارسی و شبکههای اجتماعی تبدیل شد، اما در ابتدا کسی نمیدانست متعلق به کدامیک از آثار مدیری است. بمب خنده مجموعهای از نمایشهای کوتاه با موضوعات مختلف بود.
شوخی کردم… !
در دی ماه سال ۱۳۹۲ مهران مدیری ساخت مجموعه جدیدش را با نام شوخی کردم…! آغاز کرد. مجموعهای ویدئویی که در قالب طنز آیتمی و برای پخش در رسانه خانگی با سرمایهگذاری مؤسسه فرهنگی گلرنگ رسانه تولید شد. در این سریال هر قسمت شامل آیتمهایی با موضوع خاص بود که به یکی از معضلات جامعه میپرداخت. این سریال با طیف وسیعی از بازیگران طنز همراه بود (۶۷ بازیگر). در حالی مهران مدیری در این سریال مجریگری کرد که از آخرین تجربه او در این زمینه در مجموعه طنز ۸۰، دوازده سال گذشته بود. مهران مدیری در سال ۱۳۸۷ در برنامه مثلث شیشهای زمانی که مجری برنامه، رضا رشیدپور، از وی پرسید که دوست دارد چه کاری بسازد که تا حالا نساخته در پاسخ گفت دوست دارم در آینده کاری بسازم که هم طنز باشد و هم معضلات جامعه را بیان کند حالا به نظر میرسید شوخی کردم همان کاری باشد که مدیری در سال ۸۷ حرفش را زده بود.
در حاشیه بازگشت به تلویزیون
در آخرین لحظات سال ۹۲ در شبکه ۳ سیما در برنامه ۳ ستاره، مهران مدیری که نامزد دریافت بهترین بازیگر نقش اول مرد در سریالهای برره و مرد هزار چهره شده بود بعد از ۶ سال دوری از تلویزیون در این برنامه حاضر شد و گفت در اوایل سال ۹۳ به تلویزیون برمیگردد،چرا که فرزند تلویزیون است و ۷۰ میلیون مخاطب را نمیشود با مخاطبان شبکه خانگی مقایسه کرد. او گفت که احساس میکند مردم به شدت به حال خوب، خنده، و به لحظات شاد نیاز دارند و آمدهام تا وظیفهام را در این باره انجام دهد.
او مهر ۱۳۹۳ با شروع ساخت مجموعه تلویزیونی در حاشیه با نام سابق «اتاق عمل» به تلویزیون بازگشت. این سریال از ابتدا با حاشیههایی (مخالفت گسترده از سوی نهادهای حامی پزشکان) در ساخت همراه بود و مدتی هم ضبط و تصویربرداری آن متوقف شد. بدنبال این حاشیهها با تغییراتی در متن فیلمنامه در نوروز ۹۴ از شبکه سه پخش آن آغاز شد.
عطسه
سال ۱۳۹۴ مهران مدیری خبر از سریالی با نام «عطسه» داد. این سریال ۱۰ قسمتی که شامل آیتمهای مختلف طنز با موضوعات اجتماعی بود نیز توسط رسانه خانگی پخش شد.
دورهمی با مهران مدیری
مجموعه دورهمی با نام اولیه زعفرون از ۲۷ اسفند ۱۳۹۴ تا ۱۷ فروردین ۱۳۹۷ در شبکه نسیم پخش شد. این مجموعه به سرعت توانست مخاطبان بسیاری را به خود جذب کند و در رقابت با خندوانه رامبد جوان قرار گرفت.
دورهمی با دکوری عظیم و پذیرش ۳۰۰ نفر از مخاطبان در محل ضبط برنامه و تماشای نمایش بازیگران و استنداپ کمدی مهران مدیری آغاز به کار کرد. در سریهای بعدی به مرور از بار نمایشی و تعداد بازیگران کاسته شده و بیشتر برنامه به گفتگو با مهمان و استنداپ مدیری اختصاص یافت.
شایعات و حاشیههای مهران مدیری
ممنوع التصویر شدن
پس از پخش تیزرهای انیمیشن تهران ۱۵۰۰ درسال ۱۳۹۲ با وجود آن که مهران مدیری در نقش یک بازی کرده بود، معلوم شد که هیچ اشارهای به وی نشده است. تهیه کننده این مجموعه در واکنش به این موضوع عنوان کرد، به دستور بازرگانی صدا و سیما، نشان دادن تصویر مهران مدیری و حتی پخش صدای او و اشاره به نامش ممنوع است.
امید برادر ناتنی مهران مدیری
به خاطر شباهت مدیری به امید سلطانی خواننده لس آنجلسی شایعهای پخش شد مبنی بر اینکه این دو برادر ناتنی یکدیگر هستند. اما مهران مدیری هرگز این موضوع را تایید نکرد. جدا از تفاوت نام فامیل این دو هنرمند، قابل توجه است که امید سلطانی متولد ۶ مرداد ۱۳۴۵ در الیگودرز بوده و تنها ۸ ماه از مهران مدیری بزرگتر است.
آسیب دیدن انگشت دست
مهران مدیری در جریان نقشآفرینی در سریال قلب یخی (فصل سوم) دچار حادثه شد و انگشت کوچک دست راستش آسیب دید و جراحی شد. به همین دلیل مهران مدیری در سریال ویلای من با دستکش بازیگری کرده است.
اخطار به دورهمی
رضا پورحسین (قائم مقام معاون سیما) در پاسخ به این سؤال که انتقادهایی نسبت به برنامه دورهمی به ویژه درخصوص رفتار مجری این برنامه انعکاس داشته است گفت: قبول دارم که در برنامه بعضاً سوالاتی مطرح شده که با فرهنگ ایرانی – اسلامی همخوانی ندارد!! و نیز با رفتار تنبیه آمیز مجری شأن میهمانان برنامه نادیده گرفته شده است؛ این موارد که به ما انعکاس داده شده است و بررسی کردیم بلافاصله به عوامل برنامه تذکر جدی داده شده است تا نسبت به موارد اخلاقی و رعایت سبک زندگی ایرانی اسلامی دقت بیشتری شود.
ثروت مهران مدیری
شایعات زیادی مبنی بر ثروت زیاد مدیری وجود دارد. اما واقعیت این است که مهران مدیری شاید به اندازهای که میگویند ثروتمند نباشد اما دستمزدها و جوایزی که وی برای ساخت و اجرای برنامههایی چون دورهمی دریافت میکند، مبالغ ناچیزی نبوده و قطعا درآمد بالای وی قابل انکار نیست. برای مثال مجریان ناشناس و کمتر محبوب برای هر اجرای خود دستمزدهای بالایی حدود ۵ میلیون دریافت میکنند، بنابراین دور از ذهن نیست که کسی چون مدیری برای هر اجرای خود مبلغی چندین برابر آن را دریافت کند.
مهران مدیری و موسسه ثامن الحجج
در تابستان ۱۳۹۷ خبری منتشر شد مبنی بر دست داشتن مهران مدیری در اختلاسهای موسسه مالی واعتباری ثامن الحجج. مهران مدیری این خبر را تکذیب کرده و از رسانهای که این خبر را منتشر کرده بود، شکایت کرد.
در جلسهی دادگاهی که مدیرعامل موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج در آن مورد بازخواست قرار گرفته بود، وی در پاسخ به اتهامات وارد شده به مهران مدیری، پاسخ داد که مدیری به طور قانونی وام دو میلیاردی دریافت کرده و برای دادن وام به او وثیقه سنگینی نیز دریافت شده است که ارزش آن چند برابر مبلغ وام دریافتی است.
البته مسائلی مثل (سوتی عجیب مهران مدیری؛ ملاله یوسف زری افغان و مادام کوری پزشک!) در دورهمی و گفتگوی عجیب مهران مدیری در کتاب باز با سروش صحت نیز حاشیه های جالبی است که برای این چهره تلویزیونی پیش میآید.
فعالیتهای هنری مهران مدیری
تئاتر
- خرگوش (۱۳۵۳)
- شوخی (۱۳۵۶)
- تلگراف (۱۳۵۸)
- پلنگ نادان (۱۳۶۲)
- یک طنز و یک غم آوا (۱۳۶۴)
- ساعت عمو اسکندر (۱۳۶۶)
- آرسنال (۱۳۶۷)
- پانسیون (۱۳۶۸)
- سیمرغ (۱۳۷۰)
- هملت (۱۳۶۹)
- کیسه بوکس (۱۳۷۱)
رادیو
- گوینده “داستان شب“
- بازیگر داستانهای شب رادیو
- دیوانه از قفس پرید (۱۳۷۰)
- دژ (۱۳۷۰)
- واسکادلوگاما (۱۳۷۱)
- موشها و آدمها (۱۳۷۱)
- گوینده برنامه جلوههای پایداری
تلویزیون
- سریال مشتهای کوچک (۱۳۷۱)
- سریال حکایتها (۱۳۷۱)
- سریال پندها و اندرزها (۱۳۷۱)
- سریال نوروز ۷۲ (۱۳۷۲)
- سریال باغ گیلاس (۱۳۷۲)
- سریال پرواز ۵۷ (۱۳۷۲)
- سریال ساعت خوش (۱۳۷۳)
- سریال سال خوش (۱۳۷۴)
- سریال نوروز ۷۶ (۱۳۷۶)
- سریال جُنگ ۷۷ (۱۳۷۷)
- سریال ببخشید شما (۱۳۷۸)
- سریال پلاک ۱۴ (۱۳۷۸)
- سریال ۹۰ شب (۱۳۷۹)
- سریال طنز ۸۰ (۱۳۸۰)
- سریال دردسر والدین (۱۳۸۰)
- سریال پاورچین (۱۳۸۱)
- سریال نقطهچین (۱۳۸۲–۱۳۸۳)
- سریال جایزه بزرگ (نوروز ۱۳۸۴)
- سریال شبهای برره (۱۳۸۴)
- سریال باغ مظفر (۱۳۸۵)
- سریال مرد هزارچهره (نوروز ۱۳۸۷)
- سریال مرد دوهزارچهره (نوروز ۱۳۸۸)
- سریال در حاشیه (۱۳۹۳ و ۱۳۹۴)
- دورهمی (۱۳۹۵، ۱۳۹۶ ، ۱۳۹۷ ، ۱۳۹۸ ، ۱۳۹۹) [در چهار فصل تا کنون]
شبکه نمایش خانگی
- سریال گنج مظفر (۱۳۸۵)
- بمب خنده (بصورت غیررسمی) (۱۳۸۷)
- سریال قهوه تلخ (۱۳۸۸–۱۳۹۱)
- سریال قلب یخی (فصل سوم) (۱۳۹۱)
- سریال ویلای من (۱۳۹۱)
- سریال شوخی کردم…! (۱۳۹۲)
- سریال عطسه (۱۳۹۴)
- هیولا (1398-1397)
- شب نشینی (1398)
- دراکولا (1400 - 1399)
- خاتون (1400)
- پدر گواردیولا (1402)
- خائن کشی (1402)
- اسکار (1402)
- افعی تهران (1402)
- گل یا پوچ (1403)
- تاسیان (1403 - 1402)
- قهوه پدری (1402)
سینما
- دیگه چه خبر!؟ (۱۳۷۲)
- دیدار (۱۳۷۳)
- توکیو بدون توقف (۱۳۸۱)
- همیشه پای یک زن در میان است (۱۳۸۶)
- دایره زنگی (۱۳۸۶)
- تهران ۱۵۰۰ (۱۳۹۰)
- پل چوبی (۱۳۹۰)
- ساعت پنج عصر (۱۳۹۵)
- ما همه با هم هستیم (۱۳۹۷)
- رحمان ۱۴۰۰ (۱۳۹۷)
- ما همه با هم هستیم (1398)
- درخت گردو (1398)
- خائن کشی (1400)
- ساعت 6 صبح (1402)
- تابستان همان سال (1402)
مستند
- ساکن صحرای سکوت (زندگینامه خسرو شکیبایی) (۱۳۸۷–۱۳۹۰)
- من ناصر حجازی هستم… (زندگینامه ناصر حجازی) – (۱۳۹۴)
موسیقی
- کاست برای کودکان بازیگر (۱۳۷۲)
- کاست “دلتنگی ها” (۱۳۷۸)
- آلبوم «از روی سادگی» (۱۳۷۹)
- خوانندگی تیتراژ فیلم همنفس (۱۳۸۲)
- خوانندگی تیتراژ سریال مهر و ماه (۱۳۸۳)
- خوانندگی تیتراژ سریال شبهای برره (۱۳۸۴)
- خوانندگی تیتراژ سریال باغ مظفر (۱۳۸۵)
- خوانندگی تک آهنگ در آلبوم “دارکوب ” (۱۳۸۹)
- خوانندگی تیتراژ سریال قهوه تلخ (۱۳۸۹)
- خوانندگی تیتراژ سری جدید سریال قهوه تلخ (۱۳۹۱)
- خوانندگی تیتراژ سریال دورهمی (۱۳۹۴)
- خوانندگی تیتراژ سریال زعفرانی (۱۳۹۴)
- تک آهنگ یار تویی شعر از مولانا و موسیقی مهیار علیزاده (١٣٩٦)
(این آهنگ پس از فوت عارف لرستانی منتشر و به او تقدیم شد.)
جوایز و افتخارات مهران مدیری
- نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم همیشه پای یک زن در میان است – ۱۳۸۶
- تندیس حافظ – ۱۳۸۶
- تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد کمدی تلویزیون برای مجموعههای مرد دو هزار چهره و قهوه تلخ – ۱۳۹۰
- تندیس حافظ بهترین چهره تلویزیونی برای برنامه دورهمی-۱۳۹۵
- تندیس حافظ بهترین چهره تلویزیونی برای برنامه دورهمی-۱۳۹۶
- بهترین مجری مرد سال-۱۳۹۵
- تندیس بهترین مجری تلویزیون در جشنواره سین سیما برای برنامه دورهمی- نوروز ۱۳۹۷
دکترای افتخاری مهران مدیری
دانشگاه لیبرتی آمریکا (American Liberty University) به پاس انجام فعالیتهای هنری و انسانی، به مهران مدیری مدرک دکترای افتخاری اهدا کرد. مراسم اهدای دکترا به مدیری در ۲۱ تیرماه ۱۳۹۰ (۱۲ ژوئن ۲۰۱۱) در دانشگاه لیبرتی واقع در لسآنجلس برگزار شد که مهران مدیری به دلیل ضبط ادامه مجموعه قهوه تلخ نتوانست در این مراسم حضور پیدا کند. در این مراسم، دکتر رونالد برینر به نمایندگی از مهران مدیری این مدرک را دریافت کرد و حمید سلطانی آن را در ایران به مهران مدیری رساند.م
منبع: ستاره