معرفی رمانهای برتر ایرانی
بوف کور مشهور ترین اثر صادق هدایت است . صادق هدایت در ابتدا تعداد 50 نسخه از این کتاب را برای دوستانش فرستاد . او در ایران نیز در سال 1320 توانست تعدادی از این کتاب را چاپ و منتشر کند .
نویسندگان ایرانی از زمان گذشته تا کنون کتاب های زیادی را نوشته اند . بعضی از این کتاب ها به قدری جذاب و زیبا است که پیشنهاد می کنیم یک بار هم که شده آن ها را بخوانید . در حین خواندن بهتر است در مکانی ساکت بنشینید و شروع به خواندن کنید و به جهانی که کتاب شما را می برد سفر کنید و غرق در لذت شوید .
در ادامه به معرفی چند رمان برتر ایرانی می پردازیم با ما همراه باشید .
برای خرید کتاب می توانید به سایت آ سیابوک مراجعه کرده و کتاب های مورد نیاز خود را به صورت اینترنتی خریداری نمایند .
بوف کور
این کتاب اثر صادق هدایت از نویسندگان معاصر ایرانی است که در سال 1315 در هند منتشر شد و تا کنون به 32 زبان زنده همچون فرانسه ، آلمانی ، عربی و انگلیسی و ... ترجمه شده است .
بوف کور مشهور ترین اثر صادق هدایت است . صادق هدایت در ابتدا تعداد 50 نسخه از این کتاب را برای دوستانش فرستاد . او در ایران نیز در سال 1320 توانست تعدادی از این کتاب را چاپ و منتشر کند .
موضوع این کتاب در مورد مردی گوشه گیر و تنهاست که از جامعه فراری است و می خواهد خودش را بشناسد . این رمان در دو بخش روایت می شود و راوی اصلی آن از دید اول شخص است .
سووشون
این کتاب اولین رمان سیمین دانشور است که در سال 1348 منتشر شد . اسم این کتاب از مراسم ایران باستان که برای عزای یک قهرمان ایرانی به نام سیاوش برگزار شده بود گرفته شده است .
این قهرمان به صورت مظلومانه ای کشته می شود و در خفا برای او عزاداری می کنند و انتخاب این اسم برای کتاب به دلیل شباهت یکی از شخصیت های داستان کتاب به سیاوش است .
این کتاب تا کنون بیش تر از 20 بار مورد تجدید چاپ قرار گرفته است . کتاب سووشون 23 فصل دارد و داستان آن در شیراز و سال های انتهایی جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد .
این کتاب جریان های سیاسی و اجتماعی سال های 1320 تا 1325 را شرح می دهد که شرایط شهر شیراز را با حضور انگلیسی ها در آن جا و تحت تاثیر جنگ جهانی دوم نشان می دهد .
این رمان با جشن عروسی دختر حاکم شروع می شود و از زبان زری شخصیت اصلی داستان روایت می شود .
زری و شوهرش یوسف از شخصیت های اصلی این داستان هستند که یوسف اربابی است که با دیدن این جشن و تجملات آن ناراحت می شود زیرا او همیشه مراقب رعیت ها بوده است .
صحبت هایی بین یوسف و زری زده می شود که تا اواسط داستان را در برگرفته است و در طول داستان یوسف نماد وطن پرستی ایرانی نشان داده شده است .
این داستان بر پایه ی راستی و حقیقت پیش می رود و یوسف مسئولیت پذیری و مردم دوستی را به همه نشان می دهد .
آبشوران
این مجموعه شامل 12 داستان کوتاه می باشد که توسط علی اشرف درویشیان ، نویسنده ، پژوهشگر و فعال سیاسی ایرانی نوشته شده است و در سال 1353 منتشر شده است .
علی اشرف درویشیان را می توان یکی از بزرگ ترین نویسندگان معاصر ایران در مکتب رئالیسم نام برد .
این مجموعه توسط مترجمی در کشور مغرب به نام احمد موسی به زبان عربی ترجمه شده است و توسط انتشارات روافد در کشور مصر در سال 2016 منتشر شد .
در این مجموعه 12 داستان کوتاه به هم مرتبط هستند که داستان از زبان اول شخص زندگی فردی به نام اشرف و خانواده اش را روایت می کند .
این خانواده در محله ی آبشوران کرمانشاه در کنار رودی به همین اسم زندگی می کنند ، خانواده ی فقیری هستند اما مذهبی و خرافاتی !
اشرف یک برادر و دو خواهر دارد وسپس یک فرزند پسر دیگر نیز به این خانواده اضافه می شود و او در این داستان فقر و بدبختی خانواده ی خود را شرح می دهد ...
این کتاب شرایط مردم فقیر و آسیب پذیر کرمانشاه را در دهه ی پنجاه در زمان حکومت محمد رضا شاه پهلوی نشان می دهد . نویسنده در این کتاب اختلاف طبقاتی ، فقر فرهنگی ، بی سوادی ، فقر ، مرد سالاری و ... را روایت می کند .
البته این کتاب بیشتر شرایط زندگی نویسنده را که در آن زمان مورد بی عدالتی و ظلم قرار گرفته است را روایت می کند .
هم چنین این کتاب قبل از انقلاب با اسم مستعار لطیف تلخستانی منتشر شده بود .
عنوان داستان های مجموعه ی آبشوران
خانه ی ما
دو ماهی در نقلدان
بیالون
ماهی ها و غازها
باغچه ی کوچک
بی
ننه جان چی شده ؟
عمو بزرگه
بیماری
حمام
صلح
آب پاش