کشف تازه‌ایی که نظریه تکامل را متحول می‌کند

کشف تازه‌ایی که نظریه تکامل را متحول می‌کند

بر اساس یافته های پژوهشگران، پیدا کردن یک رد پا می تواند باعث بازنویسی تمامی حکایت‌های تکامل انسان شود.

کد خبر : ۴۲۶۳۰
بازدید : ۱۰۸۵۲
یک مطالعه جدید بحث بر انگیز بیان می دارد که بر خلاف باور های پیشین، انسان از قاره آفریقا نیامده است
فرادید | اندرو گریفین؛ بطور مشخص، فرضیه غالب بر این است که میلیون‌ها سال پیش، انسان‌ها از قاره آفریقا به سراسر جهان پراکنده شدند. اما اکنون، بر اساس گفته‌های نویسندگان یک مطالعه جدید، این فرضیه بایستی که به کلی باز نویسی شود.

به گزارش فرادید به نقل از ایندیپندنت ، آن‌ها ادعا می‌کنند که رد پایی را در جزیره کرت - بزرگترین جزیره یونان - یافته اند که می‌تواند فرضیه تکامل انسان را به کلی تغییر دهد. بر اساس نظریات آنها، اجداد ما بسیار پیش‌تر از آنچه که فکرش را می‌کنیم در قاره اروپای فعلی ساکن شده‌اند.

فرضیه غالب مورد قبول در رابطه با اصل و نسب انسان به میانه قرن بیستم باز می‌گردد، یعنی هنگامیکه پژوهشگران، فسیلی هایی از اجداد ما را در جنوب و شرق قاره آفریقا پیدا کردند. در ادامه، مطالعات صورت گرفته بر روی فسیل‌ها حکایت از آن داشتند که این فسیل‌ها مربوط به اجداد ما هستند که میلیون‌ها سال پیش در قاره آفریقا زندگی می‌کرده اند، و رفته رفته در نهایت به قاره اروپا و آسیا مهاجرت کرده اند.

اکنون با توجه به کشف یک رد پای جدید در جزیره کرت که مربوط به انسانی می‌شود که ۵.۷ میلیون سال پیش می‌زیسته است، حکایت پیشین از تحول انسان به چالش گرفته شده است. بر این مبنا، این احتمال وجود دارد که بسیار پیش‌تر از آنچه که ما تصورش را می‌کنیم، انسان‌ها به کاوش در دیگر قاره‌ها از قبیل اروپا پرداخته اند.

پروفسور پر البرگ به عنوان یکی از نویسندگان این مطالعه، بیان می‌کند: "کشف جدید، فرضیه غالب پیشین در رابطه با تکامل انسان را به چالش می‌کشد و به احتمال زیاد باعث پیدایش مناظره‌های بسیاری می‌شود. " او ادامه می‌دهد: "باید منتظر ماند و دید که آیا انجمن پژوهشی خاستگاه انسان، این رد پای فسیلی را به عنوان یک سند قطعی که حاکی از حضور انسان تباران (Hominini) در جزیره کرت در دوره میوسن است، قبول می‌کند یا خیر. "

این مطالعه بطور کلی بر روی مشخصات گوناگونی از این رد پا تحقیق کرده و بطور مشخص بر روی انگشتان پای آن، آزمایشات فراوانی انجام داده است. پس از انجام این آزمایشات مشخص شد که این رد پا هیچ پنجه یا چنگالی ندارد، بر روی دو پا راه می‌رود، و به مانند انسان نوین، دارای انگشتانی با اندازه‌های متفاوت است که انگشت شست پا، بزرگترین انگشت و انگشت خارجی، کوچکترین انگشت پای اوست.

تمامی این مشاهدات منجر به این شد که این رد پا متعلق به یکی از اجداد دیرین ماست که بسیار پیشتر از آنچه که ما فکرش را می‌کنیم، پای به قاره اروپا گذاشته است.

پژوهشگران همچنین اثبات کردند که صاحب این رد پا و گونه او، دقیقا همان ویژگی هایی را داشته اند که همتایان آن‌ها در آن زمان در آفریقا داشته اند.
دنبال کنید:

در زمانیکه این رد پا به جای گذاشته شده است، صحرای بزرگ آفریقا و همینطور علفزارهای گرمسیری و نیمه گرمسیری که از شمال آفریقا تا شرق مدیترانه کشیده شده اند وجود خارجی نداشته اند، و جزیره کرت از سرزمین یونان جدا نشده بوده است. تمامی این‌ها درک این موضوع را برای ما راحت‌تر می‌کند که متوجه شویم چگونه انسان تباران اولیه سر از این جزیره در آورده اند.

اما این مهاجرت‌های نخستین، بدون دردسر نیز نبوده اند. مارک ماسلین از کالج دانشگاهی لندن (یو سی ال) در این باره به مجله تایم می‌گوید: "در حالیکه کشفیات جدید حکایت از آن دارند که اجداد ما با استفاده از توانایی راه رفتن بر روی دو پا - که در آن زمان نوین بوده است - به اروپای امروزی مهاجرت کرده اند، نبود یافته‌ای مبنی بر حضور انسان در سال‌های پس از آن نشان می‌دهد که این مهاجرت ها، پایان خوشی نداشته اند. "
منبع: ایندیپندنت
ترجمه: فرادید
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید