لوبیای سفید چه خاصیتی دارد؟
لوبیا سفید برای سلامتی مفید است. این ماده غذایی یک گزینه سالم برای بیماران مبتلا به آسم و دیابت محسوب میشود و به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
لوبیا سفید یکی از انواع لوبیاها و از خانوادهی حبوبات است که خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد و به تقویت حافظه، درمان کم خونی، سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری و درمان سرطان کمک میکند.
خواص لوبیای سفید
تقویت حافظه به علت سرشار بودن از فسفر
جلوگیری از کمخونی به خاطر آهن زیاد
سرشار از منیزیم است
تنظیم کننده سطح پتاسیم و کلسیم است
افزایش سرعت سوخت و ساز بدن
از ابتلا به دیابت جلوگیری میکند
مواد مغذی: از نظر ارزش تغذیهای، لوبیای سفید سرشار از پروتئین و فیبر است و مقادیر قابل توجهی کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سلنیوم و فولات دارد. این لوبیا همچنین منبع خوبی از کولین است. جالب است بدانید که دسترسی زیستی آهن (نسبت ماده مغذی که هضم و جذب میشود) در لوبیای سفید بیشتر از سایر انواع لوبیا است.
فواید برجسته برای سلامتی: مشابه لوبیای سیاه، مصرف لوبیای سفید برای سلامت روده مفید است، هم میکروبهای مفید روده را بهبود میبخشد و هم به تقویت دیواره روده کمک میکند.
چگونه بیشتر از آن در رژیم غذایی خود استفاده کنید: لوبیای سفید را میتوان در غذاهای مختلف مانند سوپها، چیلیها، سالادها و دیپها استفاده کرد. همچنین میتوان آنها را پوره کرده و در اسموتیها یا سسها به کار برد.
منبع: همشهری