(ویدئو) فرآیند پخت لوبیا پلوی زعفرانی اصیل ایرانی با گوشت گوسفند
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: 3 پیمانه برنج، گوشت مغز ران یا ران گوسفند ۲۵۰ گرم، لوبیا سبز پاک کرده و خرد کرده ۵۰۰ گرم، پیاز متوسط یک عدد (حدود ۲۰۰ گرم)، هویج حدود ۱۰۰ گرم، گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم ، روغن ۵ قاشق برای تهیه مایه، کره پاستوریزه و روغن حیوانی (کره تصفیه شده) هرکدام ۳ قاشق برای روی پلو، سیب زمینی ۱ عدد، نمک 4 قاشق ، فلفل سیاه تازه ساییده ۱/۲ قاشق چایخوری، زردچوبه ۳/۴ قاشق غذاخوری، دارچین ساییده ۱/۴ قاشق چای خوری، زعفران ساییده ۱/۸ قاشق چایخوری و گرد لیموعمانی این لوبیا پلو را درست می کند.
کد خبر :
۲۰۳۴۰۲
بازدید :
۲۵۸
۶