(ویدئو) نحوه پخت دیل دکونه و کل کباب؛ غذاهای فراموش شده گیلانی
در این ویدئو یک مادربزرگ گیلانی با مواد اولیه برای پخت دیل دکونه : 8 عدد بادمجان متوسط، 3 عدد گوجه فرنگی، 200 گرم گردو، 2 قاشق غذاخوری رب انار، چوچاق معادل 20 گرم، نمک 3 قاشق چایخوری، فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری، زردچوبه 2قاشق چایخوری و همچنین مواد مورد نیاز کلکباب: بادمجان 2 عدد بزرگ، سیر 5 حبه، دانه انار ترش 50 گرم، نمک 2 قاشق چایخوری، فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری و گلپر 1 قاشق چایخوری این دو غذای از یاد رفته را درست می کند.
کد خبر :
۲۰۴۱۸۹
بازدید :
۴۵۳۶
۵۴