(ویدئو) همه چیز درباره کاتانای ژاپنی؛ تیزترین چاقوی جهان

در سال ۱۸۶۸ قانونی در ژاپن تصویب شد که تاثیر فراوانی در آشپزی گذاشت. به موجب این قانون که به امضای امپراطور میچی رسیده بود دیگر هیچ سامورایی‌ ای نمی‌توانست با خودش شمشیر حمل کند. به این ترتیب عصر سامورایی‌ها در ژاپن رو به افول رفت و این مبارزان دلاور و وفادار از صحنه تاریخ محو شدند. پایان عصر سامورایی‌ها موجب شد تا بسیاری از صنایع وابسته این این فرهنگ عمیق در ژاپن هم تحت تاثیر قرار بگیرد. از جمله کارگاه‌های فراوان ساخت «کاتانا» در سرتاسر ژاپن به دنبال شغل جدیدی برای خودشان بودند. کاتانا شمشیر ژاپنی است که با انحنایی دقیق و حساب شده می‌تواند گوشت و استخوان را با یک ضربه از هم جدا کند. قرن‌ها طول کشید که ژاپنی‌ها به این فناوری دست یافتند و آن را بهبود بخشیدند تا به سال ۱۸۸۶ رسیدند و به یکباره همه دانش جمع شده در این عرصه در خطر نابودی دیدند. از اینجا است که پای سازندگان ماهر شمشیر کاتانا به عرصه آشپزی باز می‌شود. استادهای ماهر ژاپنی تصمیم گرفتند کارگاه‌های ساخت شمشیر را تعطیل نکنند و به سراغ ساخت چاقوی آشپزخانه بروند. به این ترتیب یکی از بهترین و گران قیمت‌ترین چاقوهای آشپزخانه که حضورش در هر مطبخی ضروری به نظر می‌رسد متولد شد.

کد خبر : ۲۰۹۴۲۹
بازدید : ۲۹۴
۴
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید