(ویدئو) طرز تهیه خشیل با بلغور گندم؛ غذای خوشمزه، مقوی و سریع
خشیل یکی از چاشنیهای استان اردبیل، شهر اردبیل است که در شب یلدا، خوردن آن رایج است، که بهطور سنتی مردم عقیده دارند خوردن این غذا باعث مقاومت بدن در طول زمستان میشود. در ادامه یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: بلغور گندم یک لیوان، آرد گندم ۳ قاشق غذاخوری، آب ۳ لیوان، کره محلی یا روغن زرد به مقدار لازم و عسل، شکر یا شیره انگور به مقدار لازم این خشیل را درست می کند.
کد خبر :
۲۱۰۲۷۷
بازدید :
۱۳۰۷۴
۸۳