(ویدئو) نگاهی به مراحل ساخت چاقوی ژاپنی گیوتو با استفاده از تیغه اره

(ویدئو) نگاهی به مراحل ساخت چاقوی ژاپنی گیوتو با استفاده از تیغه اره

چاقوی گیوتو (Gyuto) یک چاقوی ژاپنی است که برای استفاده در آشپزخانه طراحی شده و معمولاً برای برش گوشت، ماهی و سبزیجات استفاده می‌شود. این چاقو به عنوان نسخه‌ی ژاپنی چاقوی آشپزخانه غربی (chef's knife) شناخته می‌شود. تیغه‌ی آن معمولاً بلند (بین ۱۸ تا ۳۰ سانتیمتر) و با لبه‌ی تیز و منحنی است که به راحتی می‌تواند مواد مختلف را برش دهد. چاقوی گیوتو به دلیل طراحی خاص خود، در آشپزی‌های مختلف، از جمله آشپزی ژاپنی و غربی، محبوب است و برای کارهایی مانند برش تکه‌های گوشت، خرد کردن سبزیجات یا حتی استفاده برای ماهی‌ها بسیار مناسب است. این چاقو نسبت به چاقوهای سنتی غربی، وزن کمتری دارد و لبه‌ی تیزتر آن به دقت برش کمک می‌کند.

کد خبر : ۲۳۲۰۶۵
بازدید : ۱۴

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید