ببینید؛ مراحل دیدنی تولید سوسیس و گوشت گیاهی در یک کارخانه مدرن

گوشت گیاهی (Plant-Based Meat) نوعی جایگزین گوشت است که از مواد گیاهی مثل پروتئین سویا، نخود، گندم و سایر گیاهان ساخته میشود. این محصولات طوری طراحی شدهاند که طعم، بافت، ظاهر و حتی بوی گوشت حیوانی را شبیهسازی کنند تا کسانی که دوست دارند گوشت بخورند ولی به دلایل سلامتی، اخلاقی یا زیستمحیطی نمیخواهند گوشت حیوانی مصرف کنند، بتوانند از آن استفاده کنند. گوشت گیاهی در سالهای اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده و در رستورانها و فروشگاهها بهصورت همبرگر، سوسیس، کباب و سایر شکلها عرضه میشود. تولید آن به حفظ محیط زیست و کاهش استفاده از منابع طبیعی کمک میکند و برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند، گزینه مناسبی است.
کد خبر :
۲۴۲۰۳۳
بازدید :
۵۶
۰