ببینید؛ غذای خیابانی در افغانستان؛ پخت 55 کیلو چپلی کباب در کابل

چپلی کباب (Chapli Kabab) یک نوع کباب سنتی و محبوب در افغانستان و مناطق شمال غربی پاکستان است. این کباب از گوشت چرخکرده گوسفند یا گاو تهیه میشود که با ادویهجات خاص، سبزیجات معطر، پیاز، گوجهفرنگی و گاهی آرد نخود ترکیب شده و به شکل گرد و تخت درست میشود. سپس روی آتش یا تابه سرخ میشود. چپلی کباب طعمی تند، معطر و خوشمزه دارد و معمولاً با نان، سبزیجات تازه و چاشنیهایی مثل ماست یا سالاد سرو میشود. این کباب به خاطر عطر و طعم ویژه و بافت نرمش، یکی از غذاهای محبوب خیابانی و مراسمی افغانستان است.
کد خبر :
۲۴۲۳۲۰
بازدید :
۲۰۵
۲