ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ پخت تاکوی مکزیکی در جنگل های گیلان

در این ویدئو یک بانوی اهل یکی از روستاهای زیبای کشورمان را خواهید دید که یک غذای مکزیکی به نام تاکو درست می کند. تاکو (Taco) یک غذای سنتی مکزیکی است که معمولاً از یک نان نازک و نرم به نام تورتیلا (Tortilla) ساخته شده از ذرت یا گندم تشکیل میشود. این نان به صورت نیمدایره یا صاف است و داخل آن انواع مواد غذایی قرار میگیرد، مثل: گوشتهای پخته شده (گوشت گاو، مرغ، گوشت یا ماهی)، سبزیجات تازه مثل کاهو، گوجهفرنگی، پیاز و فلفل، سسها و چاشنیهای مختلف مانند سالسا و خامه ترش. تاکو را معمولاً به صورت دستی میخورند و یک غذای سریع و محبوب خیابانی در مکزیک و بسیاری از کشورهای دیگر است. این غذا طعمهای متنوع و جذابی دارد و پایه بسیاری از فستفودهای مکزیکی است.
کد خبر :
۲۴۶۸۰۹
بازدید :
۶۶
۲