ببینید؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ تهیه ساندویچ پاسترامی در روستایی سرسبز

پاسترامی (Pastrami) یک نوع گوشت دودی و ادویهدار است که معمولاً از گوشت گاو تهیه میشود. ابتدا گوشت با نمک، ادویهها و سبزیجات خشک مزهدار میشود، سپس بهطور آرام و کمحرارت دود داده و پخته میشود تا نرم و خوشطعم شود. پاسترامی معمولاً به صورت سرد یا گرم در ساندویچها سرو میشود و یکی از غذاهای محبوب است که ریشههایش به شرق اروپا برمیگردد. در آشپزی روستایی و سنتی نیز گاهی نسخههای محلی آن با روشهای خاص خود تهیه میشود.
کد خبر :
۲۴۷۲۶۷
بازدید :
۱۲۸
۵