ببینید؛ غذای خیابانی در افغانستان؛ پخت 150 کیلو کابلی پلوی محبوب افغان ها در کابل

کابلی پلو یا قابلی پلو یکی از معروفترین و محبوبترین غذاهای سنتی افغانستان است.این غذا در اصل برنج پختهشدهای است که همراه با گوشت (معمولاً گوشت گوسفند یا گوساله)، هویج خلالیشدهٔ شیرینشده، کشمش و ترکیبی از ادویههای معطر مثل زیره، هل، دارچین و فلفل درست میشود. روی پلو را بعد از دمکشیدن با لایهای از هویج و کشمش تزئین میکنند که به آن طعمی شیرین و نمکیِ همزمان میدهد. کابلی پلو معمولاً در مراسم و مهمانیهای بزرگ در افغانستان پخته میشود و در کنار سالاد، ترشی یا ماست سرو میشود. این غذا بهخاطر عطر و مزهٔ ویژهاش نهفقط در افغانستان بلکه در کشورهای همسایه هم طرفداران زیادی دارد.
کد خبر :
۲۵۱۱۶۶
بازدید :
۶۳۹۱
۸۹