ببینید؛ برش استادانه ماهی بادکنکی سمی و تهیه ساشیمی با آن در اوساکا ژاپن

در این ویدئو یک آشپز ماهر ژاپنی در اوساکا با برش ماهی بادکنکی سمی ساشیمی گران قیمتی درست می کند. ماهی فوگو یا ماهی بادکنکی (Pufferfish) به خاطر توانایی بادکردن بدنش هنگام تهدید و همچنین سم قویاش معروف است. در ژاپن به عنوان یک غذای لوکس و کمیاب سرو میشود و فقط آشپزهای مجاز و آموزشدیده اجازه دارند آن را آماده کنند، چون برخی قسمتهای بدنش میتوانند کشنده باشند.
کد خبر :
۲۵۵۸۹۵
بازدید :
۲۸
۰