طرز تهیه کشک گردو؛ یک پیش غذای لذیذ برای مجالس رسمی

طرز تهیه کشک گردو؛ یک پیش غذای لذیذ برای مجالس رسمی

کشک گردو که در بیشتر مواقع مردم این غذا را با اسم کله جوش می‌شناسند یک غذای بسیار لذیذ است که با یک بار تجربه مشتری همیشگی آن می‌شوید.

کد خبر : ۱۱۵۱۶۷
بازدید : ۹۰۷۶

کشک گردو یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که می‌توان آن را به‌عنوان پیش غذا در میهمانی‌ها سرو کرد.

کشک گردو که در بیشتر مواقع مردم این غذا را با اسم کله جوش می‌شناسند یک غذای بسیار لذیذ است که با یک بار تجربه مشتری همیشگی آن می‌شوید.

مواد لازم برای تهیه کشک گردو

گردو: ۲۰۰ گرم
کشک رقیق: ۲ لیوان
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
پیاز: یک عدد
سیر: به مقدار دلخواه

طرز تهیه کشک گردو

گردو را آسیاب کرده و با پیاز ریز شده و سیر و نمک و زردچوبه مخلوط می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم.

بعد کشک را به گردو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملا گردو باز شود.

این غذا سرد سرو می‌شود، ولی شما می‌توانید کمی گرمش کنید و در آخر با نعناع داغ تزیین و نوش جان کنید.

منبع: همشهری آنلاین

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید