حرف آخر یک متخصص تغذیه درباره پفک

حرف آخر یک متخصص تغذیه درباره پفک

دکتر هادی عبدالله زاد، متخصص تغذیه گفت: اولین مشکل پفک استفاده از روغن‌های با اسیدچرب ترانس بالا در ترکیب آن است که برای بدن بسیار زیان آور است. از طرفی با توجه به اینکه روغن موجود در پفک تحت حرارت زیاد قرار می‌گیرد، عملا اکسیده شده و سرطان زاست.

کد خبر : ۱۲۰۶۳۴
بازدید : ۸۱۵۳

یک متخصص تغذیه با اشاره به مضرات بسیار پفک، گفت: مصرف این ماده خوراکی خطرات بسیاری برای سلامت افراد و به‌ویژه کودکان دارد.

دکتر هادی عبدالله زاد با بیان اینکه پفک خوراکی مضری است، گفت: تقریبا هیچ ترکیب سودمندی در پفک یافت نمی‌شود که بخواهیم توصیه به مصرف کم آن داشته باشیم.

وی افزود: اولین مشکل پفک استفاده از روغن‌های با اسیدچرب ترانس بالا در ترکیب آن است که برای بدن بسیار زیان آور است. از طرفی با توجه به اینکه روغن موجود در پفک تحت حرارت زیاد قرار می‌گیرد، عملا اکسیده شده و سرطان زاست.

عبدالله زاد خاطرنشان کرد: مشکل دیگر پفک این است که چربی بالای موجود در آن در صورت مصرف زیاد می‌تواند موجب افزایش چربی خون و نیز افزایش وزن افراد و بویژه کودکان شود.

این متخصص تغذیه گفت: از طرفی این افزایش چربی خون می‌توانند موجب افزایش مشکلات قلبی و عروقی شود.

عبدالله‌زاد به نمک بالای موجود در پفک هم اشاره و اظهار کرد: این نمک بالا می‌تواند موجب افزایش فشار خون در افراد شود و مشکلات قلبی و کلیوی را به دنبال داشته باشد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به وجود رنگ و مواد افزودنی در پفک هم اشاره و تصریح کرد: این مواد می‌تواند موجب بروز حساسیت در افراد و بویژه در کودکان شود که از جمله این حساسیت‌ها می‌توان به حساسیت‌های پوستی و تنگی نفس اشاره کرد.

عبدالله زاد به کالری بالای پفک هم اشاره کرد و افزود: این کالری بالا می‌تواند موجب افزایش وزن افراد شود و دریافت این کالری بالا افراد را برای صرف وعده‌های اصلی غذا بی‌اشت‌ها می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: دلیل دیگر بی‌اشت‌هایی افراد و بویژه کودکان به دنبال مصرف پفک این است که پفک آب زیادی را می‌طلبد و افراد به دنبال مصرف پفک مقدار زیادی آب می‌نوشند که معده آن‌ها را پرکرده و آن‌ها را نسبت به وعده اصلی غذا بی‌اشت‌ها می‌کند.

وی افزود: کالری بدن باید به هر طریقی تامین شود، اما تامین آن از مواد مضری مانند پفک برای سلامتی افراد زیان آور خواهد بود.

عبدالله زاد گفت: با توجه به ترکیبات مضر موجود در پفک، مصرف این ماده خوراکی حتی به میزان کم هم توصیه نمی‌شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: چنانچه کودکان اصرار بر خرید این نوع خوراکی دارند، والدین باید به تدریج این خوراکی را با خوراکی‌ها و تنقلات سالم جایگزین کرده و ذائقه کودکان را سمت خوراکی‌های دیگر سوق دهند.

عبدالله زاد گفت: پفک در کنار تمام مضراتی که دارد، خاصیت چسبندگی هم داشته و به دندان‌ها می‌چسبد که این امر می‌تواند مشکلات دندانی به ویژه در کودکان را به دنبال داشته باشد.

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید