طرز تهیه یک غذای فوری با کوفته قلقلی و برنج
کوفته اقسام بسیار مختلفی دارد و شما میتوانید آنها را در طعم و مزههای مختلف تهیه کنید.
کوفتهها و اقسام بسیار مختلفی دارد و شما میتوانید آنها را در طعم و مزههای مختلف تهیه کنید، کوفته قلقلی سرخ شده یکی از سادهترین روشها میباشد که شما میتوانید با سس ربی و یا بدون سس ربی و با سیب زمینی تهیه کنید و میتوانید آردنخودچی را حذف کنید و یک کوقته خوشمزه و ساده داشته باشید و با برنج سرو کنید.
کوفته قلقلی سرخ شده طعم و مزه خوبی دارد و شما میتوانید از گوشت چرخ شده یا مرغ چرخ شده استفاده کنید و این کوفته خوشمزه را تهیه کنید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
برنج ۲ پیمانه
رب به دلخواه ۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته قلقلی سرخ شده
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید برنج را کمی نمک خیس کنید و کنار قرار دهید، دقت کنید اگر میخواهید برنج را به صورت کته قرار دهید باید یک بند انگشت آب بالاتر از سطح برنج باشد و ۱/۲ ق چای خوری نمک اضافه کنید. گوشت را از یخچال خارج کنید تا یخ آن ذوب شود، یکی از علتهای وا رفتن کوفتهها این میباشد که گوشتهای فریزری یخ دارند و آب آن باعث شل شدن آن میشود.
مرحله دوم: تهیه کوفته قلقلی
در ادامه یکی از پیازها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و برای این که دیگر نیازی به آردنخودچی نداشته باشید کافی است آب پیاز را با دست حسابی بگیرید و داخل کاسه بریزید و به آن گوشت را به همراه ادویهها اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شود و از مواد به اندازه دلخواه بردارید و گرد کنید و داخل سینی چیده و برای ۱۵ یا ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
مرحله سوم: سرخ کردن
در ادامه باید داخل تابه روغن ریخته و کوفتهها را سرخ کنید تا طلایی شود، سیب زمینی را نیز پوست بگیرید و به دلخواه به صورت مکعبی یا خلالی خرد کنید و داخل روغن با کمی نمک سرخ کنید و از تا خارج کنید و برای سرو غذا کنار قرار دهید.
مرحله چهارم: تهیه کوفته قلقلی سرخ شده
در ادامه باید یکی دیگر از پیازها را پوست بگیرید و نگینی یا رنده کنید و داخل تابه کمی تفت دهید و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه بزنید و رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و بعد ۱/۲ لیوان آب جوش ریخته و زمانی که قل زد باید کوفتهها را داخل سس قرار دهید تا سس غلیظ شود، میتوانید سس را حذف کنید و به همراه برنج و سیب زمینی فقط سرو کنید. برای پخت برنج نیز آن را روی حرارت قرار دهید و زمانی که آب جوشید و نرم شد آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و برنج را دم بگذارید. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت کوفته قلقلی سرخ شده
میتوانید از آرد سوخاری نیز بجای آرد نخودچی استفاده کنید.
به دلخواه میتوانید از فلفل دلمه رنده شده نیز استفاده کنید.
میتوانید برای تهیه سس از گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
منبع: برترین ها