۷ نشانه‌ بارز که شما با یک دروغگو سروکار دارید

وقتی همه در مورد نیت‌ها و احساس‌ّهای‌شان صادق باشند زندگی خیلی آسان‌تر می‌شود، ولی متاسفانه آدم‌ها همیشه رو راست نیستند. آدم‌ها به هزار و یک دلیل دروغگو می‌شوند؛ مثلا بعضی وقت‌ها فکر می‌کنند باید چیزی را بگویند که مخاطب‌شان دوست دارد.

کد خبر : ۱۶۶۶۷
بازدید : ۱۲۱۳
وقتی همه در مورد نیت‌ها و احساس‌ّهای‌شان صادق باشند زندگی خیلی آسان‌تر می‌شود، ولی متاسفانه آدم‌ها همیشه رو راست نیستند. آدم‌ها به هزار و یک دلیل دروغگو می‌شوند؛ مثلا بعضی وقت‌ها فکر می‌کنند باید چیزی را بگویند که مخاطب‌شان دوست دارد.

نشانه‌ بارز یک دروغگو
این قبیل افراد هرگز به دروغگو بودن خود اعتراف نمی‌کنند و باید همیشه به جزییات حرف‌های‌شان توجه کنید و تمام اطلاعات را با شک و تردید بسنجید. بیشتر کسانی که عادت به دروغگویی دارند در حقیقت به شما دروغ نمی‌گویند، بلکه مدام تلاش می‌‌کنند تصورهای‌شان را برای خودشان باورپذیر جلوه دهند.

ولی به هر صورت، دلیل دروغگویی هر چه باشد، نکته‌ی مهم این است که بتوانید بفهمید چه وقت طرف مقابل سعی دارد برای‌تان فیلم بازی کند.

۱. دروغگو ها همیشه مضطرب هستند
آن‌ها همیشه می‌ترسند کسی دست‌شان را رو کند. این نگرانی باعث می‌شود دائما اضطراب داشته باشند. دلیل دیگرِ اضطراب‌شان این است که آنها نظر و عکس‌العمل دیگران را در ذهن‌شان پیش‌بینی و تصور می‌کنند و همیشه از این بابت نگران هستند. در حقیقت آنها برای مقابله با همین ترس دروغ می‌گویند، زیرا همیشه سعی می‌کنند نظر دیگران را در مورد خودشان بهبود ببخشند.

۲. قصه‌ها و حرف‌هاشان الگوی منطقی ندارند
داستان‌ها و خاطره‌های یک دروغگو خیلی متناقض هستند. آنها بر یک جنبه‌ی خاص از قصه‌ها‌ی‌شان تمرکز می‌کنند، بنابراین اصول اولیه‌ی منطق را نادیده می‌گیرند.

۳. غالبا قصه‌شان را عوض می‌کنند
از آن‌جا که آنها ترتیب وقایع داستان‌های‌شان را بر اساس یک هدف خاص بنا می‌کنند، با تغییر هدف و نیازهای‌شان باید نسخه‌ای جدید را از این داستان بسازند که با این تغییرات هماهنگ باشد. مدام از آنها سوال بپرسید و به جزییات و ترتیبِ رویدادها دقت کنید تا بتوانید از صحت حرف‌های‌شان مطمئن شوید.

۴. در حرف‌های‌شان مدام از یک جابه‌جای دیگر می‌پرند
افراد دروغگو طبیعتا همیشه مضطرب هستند و سعی می‌کنند طرف مقابل را از تمرکز و دقت بر دروغ‌های‌شان منحرف کنند. به علاوه، می‌دانند اگر یک لحظه مکث کنند، طبیعتا ممکن است دیگران وقت داشته باشند حرف‌های‌شان را قضاوت کنند.

۵. به سرعت موضوعِ بحث را عوض می‌کنند
وقتی فرد دروغگو در یک موضوع شروع به داستان‌پردازی می‌کند، برای جلوگیری از برملا شدنِ دروغ‌های‌اش مدام سعی می‌کند تمرکز طرف مقابل را به هم بزند. آنها اغلب برای این‌که بتوانند شرایط را آن‌طور که می‌خواهند به‌دست بگیرند، موضوع بحث را تغییر می‌دهند. این افراد از صحبت در مورد موضوع‌هایی که اطلاعات چندانی ندارند اجتناب می‌کنند و مدام سعی می‌کنند بحث را کنترل کنند.

۶. به سرعت حالت تدافعی به خود می‌گیرند
آن‌ها همیشه احساس گناه می‌کنند یا حداقل کاملا از میزان دروغ‌های‌شان آگاه هستند. در نتیجه، سپر دفاعی‌شان همیشه آماده است تا هر وقت طرف مقابل مچ‌شان را گرفت، بتوانند به سرعت حالت تدافعی به خود بگیرند.

۷. هیچ وقت تماس چشمی برقرار نمی‌کنند
وقتی به چشمان طرف مقابل‌تان نگاه می‌کنید، دروغ گفتن بسیار سخت‌تر می‌شود. وقتی شخصی هنگام صحبت کردن، مدام به این طرف و آن طرف نگاه می‌کند و یا در لحظه‌ای خاص چشمش را از شما می‌دزد، معمولا نشانه‌ی این است که در حرف‌های‌اش صداقت ندارد. هم‌چنین باید به رفتارهای بی‌قرارانه‌ی طرف مقابل‌تان دقت کنید؛ به خصوص وقتی در صحبت‌های‌تان به موضوعی خاص می‌رسید که امکان می‌دهید وی در آن مورد صداقت نداشته باشد.

منبع: هایرپرسپکتیو
ترجمه: بازده
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید